QNAP adaugă funcții noi unității NAS QGenie Mobile prin intermediul actualizării de firmware v3.2.0. Dispozitivul va rula aplicația File Station Lite și un server FTP pentru acces de la distanță și transfer rapid.

QNAP QGenie este un NAS mobil ce integrează un SSD și o baterie de 3000mAh, oferind 7 funcții importante. Ecranul OLED informează posesorul despre starea bateriei și a sistemului, capacitatea de stocare disponibilă, rețeaua wireless și multe altele.

Utilizatorii pot salva datele de pe dispozitivele Android și iOS pe Qgenie cu ajutorul aplicației mobile Qfile, protejând informațiile importante. Qfile permite realizarea unei copii de siguranță a agendei de contacte de pe telefon în vederea restaurării ulterioare.

Suntem bucuroși să introducem File Station Lite pentru QGenie. Această aplicație oferă utilizatorilor un mod simplu pentru upload, download și partajarea unui număr mare de fișiere pe și de pe unitatea lor QGenie. File Station Lite este un utilitar important pentru managementul simplu al fișierelor de pe Qgenie prin intermediul unui browser web. Adăugând această funcție sperăm ca fiecare utilizator de Qgenie să profite din plin de avantajele managementului fișierelor pentru a-și îmbunătăți activitatea digitală”, a declarat Hanz Sung, manager de produs în cadrul QNAP.

Alături de File Station Lite, Qgenie suportă acum funcționalități de server FTP pentru a oferi un nou mod de transfer al fișierelor între Qgenie și calculatoarelor desktop prin utilizarea unor aplicații precum FileZilla.