Candidații PSD, PNL și ALDE la Primăria Craiova la alegerile parțiale anticipate din 11 iunie 2017, își bat joc de craioveni. Vor votul lor pentru funcția de primar, dar refuză să vină la dezbaterile electorale televizate. Își trimit la dezbateri reprezentați, fie consilieri locali fie parlamentari.

Marți, la Craiova au avut loc trei dezbateri electorale la Radio Oltenia Craiova, Digi 24 Craiova și TVR Craiova. La dezbaterea de la Radio Oltenia Craiova, organizată pentru candidații PNR, PNL și USR, PNL a trimis un consilier. La dezbaterea de la Digi 24 Craiova organizată între reprezentantul PNR, Sorin Preda Nica și candidatul PSD, Mihail Genoiu, Social Democrații au trimis un consilier local să vorbească în numele lui Genoiu.

La dezbaterea electorală de la TVR Craiova de la ora 19,00, la care au fost invitați toți cei opt candidați la Primăria Craiova. Însă nici de astă dată, PSD, PNL și ALDE au sfidat electoratul craiovean. În loc să vină candidații la Primărie din partea celor trei partide, și-au trimis în loc parlamentari și consilieri.

Cu alte cuvinte, vor votul craiovenilor dar cei trei candidați nu se deranjează să li se adreseze public, în dezbaterile electorale. Practic Genoiu, Oprea și Anișoara Stănculescu refuză confruntarea electorală cu ceilalți competitori electorali.

Reprezentantul PNR, Sorin Preda Nica, deși a mai avut azi două dezbateri electorale la Radio Oltenia Craiova și la Digi 24 Craiova, a venit și la TVR Craiova pentru al lua parte.

A fost singurul candidat la Primăria Craiova care a răspuns la toate invitațiile televizate indiferent de invitații din platou. A răspuns decent, argumentat și elegant, la întrebările moderatorilor.

Craiovenii ar trebui să le răspundă celor trei candidați de la PSD, PNL și ALDE, cu sfidare și să nu le dea niciun vot pe 11 iunie 2017.

Sorin Preda Nica – PNR, Lucian-Bernd Săuleanu (ex-PNL) – independent, Mihail Genoiu – PSD, Mario Ovidiu Oprea – PNL, Dumitru Călina – PMP, Emil Mladin (susținut de PNȚCD și UPSC) – independent, Anișoara Stănculescu (susținută de PRM) – ALDE, Adrian Prisnel – USR, sunt cei opt candidați la primăria Craiova.

sorin preda nica candidat pnr