PSD îşi bate joc din nou de Educaţie. Iată ce agramat a fost pus Ministru – VIDEO

PSD a propus pentru funcţia de Ministru al Educaţiei, un agramat care îşi bate joc de limba română. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât acesta este Rectorul Universităţii din Suceava.

PSD îşi bate joc într-un mod nepermis, de educaţia românilor. „Ma bucur ca am ajuns sa tai pamblica” sau „Important este ce spun studentii, noi l-am facut pentru EL”, sunt doar câteva din perlele lui  Valentin Popa, propus Ministru la Educaţie în Guvernul Dăncilă.

Valentin Popa, care chiar o tine din greseala in greseala. Este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceavaşi este certat rău cu limba română. După audierile din Parlament, Popa a declarat jurnaliştilor că el stâlceşte cuvintele şi poceşte limba română din pasiune.

Partidul Noua Românie solicită PSD să îl schimbe pe Valentin Popa şi să propună alt ministru la Educaţie.

„Cine este agramat are de câştigat în PSD. Ăsta se pare că este dictonul după care PSD se ghidează atunci când desemnează Miniştri la Educaţie. După Liviu Pop, devenit celebru în scurt timp din cauza greşelilor de exprimare, acum ditamai Rectorul ajunge în locul său. Pe lângă carnetul de partid la PSD, cei doi mai au un lucru în comun: sunt agramaţi deşi sunt profesori, unul de liceu iar altul universitar. Oare toţi profesorii agramaţi, unii dintre ei rectori de universitate, au ajuns membrii PSD? Nu mai are PSD niciun membru de doamne ajută pe care să-l numească la Educaţie. Aşa de praf a ajuns cel mai mare partid din  România? În numele PNR, solicit public PSD să retragă de îndată numirea lui Valentin Popa la Educaţie şi să facă altă nominalizare. Această numire denotă cât respect şi importanţă alocă PSD educaţiei în România. Ştiu că PSD doreşte un popor needucat pentru a fi uşor de manipulat, dar totuşi, mai suntem şi noi pe aici şi ne mai prindem de planul social democraţilor. Daţi dovadă de o minimă decenţă şi faceţi altă nominalizare la Educaţie”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele Partidului Noua Românie.