Un protest spontan s-a produs la miezul nopţii, în Capitală. Mii de bucureşteni au ieşit in stradă să protesteze împotriva noilor restricţii care au intrat în vigoare duminică seară. Protestatarii au pornit pe jos din Piaţa Universităţii, pe Bulevardul Magheru, către Guvernul României.

Bucureşentii se răscoală împotriva Guvernului Gîţu. Românii nu mai acceptă nicio restricţie. Protestatarii scandează zgomotos, strigţnd „Libertate, libertate, libertate!!!”, „Jos Guvernul!”, „Demisia Arafat”.

Protestatarii nu mai sunt de acord cu noile restricţii de circulaţie impuse din cauza creşterii incidenţei de infectare cu noul coronavirus, care a determinat închiderea magazinelor la ora 18,00, iar cetăţenii nu mai au voie să iasă din case de la ora 20,00 până la ora 05.00 dimineaţa, doar pentru anumite urgenţe, cu declaraţie.

Cordoane impresionante de jandarmi flanchează protestatarii pentru a-i determina să nu blocheze ambele sensuri de mers pe Bulevardul Magheru.

Protestul de la miezul nopţii vine după ce duminică, au izbucnit proteste spontane în Buucreşti, Timişoara, Constanţa, Cluj, Brăila.

România TV este singura televiziune din România care transmite în direct, la două dimineaţa, protestul unic în România. Este pentru prima dată când un protest izbucneşte în Bucureşti la miezul nopţii.

UPDATE: 03.01: Şi timişorenii şi arădenii au ieşit la miezul nopţii în stradă să protesteze împotriva restricţiilor.

UPDATE 02.05: Aproximativ 100 de persoane au ieşit în stradă după ce au văzut că la Bucureşti, peste 1000 de persoane au ajuns în Piaţa Victoriei şi cer demisia Guvernului Cîţu.