Protestatarii care au învins în stradă Guvernul Grindeanu sunt invitați să își unească forțele pentru a construi o Nouă Românie. Președintele PNR, Sebastian Popescu face apel la românii care și-au strigat nemulțumirile în stradă, să facă următorul pas pentru ca doleanțele lor să fie și rezolvate.

”Fără implicare nu există schimbare. Noua Românie, adevărata alternativă la clasa politică”, este sloganul prin care Președintele PNR îi îndeamnă pe protestatari să se alăture echipei Noua Românie.

Protestele din ultimele șase zile pot fi începutul construcției unei Noi Românii. Președintele PNR face o invitație inedită tuturor protestatarilor: să se alăture proiectului Noua Românie și împreună să se pregătească pentru alegeri anticipate care să ducă la înlocuirea actualei clase politice.

”Dragi români protestatari, sunt alături de voi și susțin aceleași revendicări. Este foarte bine că protestele ne-au unit în cel mai mare miting din ultimii 27 de ani. Însă nu trebuie să ne oprim aici. Protestele nu rezolvă decât o problemă pe moment. dacă ne dorim cu adevărat schimbarea, trebuie să ne implicăm pentru a construi și dezvolta un proiect nou, prin intermediul căruia să schimbăm actuala clasă politică. De cea vă fac invitația de a vă înscrie în Noua Românie și împreună să construim cea mai puternică forță politică din România”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele PNR.

De ce să te alături echipei Noua Românie?!

Este primul proiect construit de la zero, din tineri care nu au mai fost în alte partide. E primul partid care nu acceptă traseiști. Este primul partid din România cu adevărat independent.

Cum poți să te înscrii în Noua Românie?!

Simplu. Dacă ai minim 18 ani și în ultimii 7 ani nu ai fost înscris ca simplu membru în alt partid, poți să completezi formularul online.

În circa două minute ai terminat de completat formularul online, cererea ajunge la Sediul Central al PNR și în scurt timp vei fi contactat pentru a valida înscrierea.

Potrivit legii 14/2003, cei care aderă la un partid, trebuie să plătească lunar o cotizație. Noua Românie are una dintre cele mai mici cotizații din țară: 5 lei lunar.

Cotizația este utilizată pentru a asigura independența financiară a Noua Românie.

Președintele PNR precizează faptul că în caz de alegeri anticipate, dacă nu se dezvoltă un nou proiect politici, curat, real, tot actualele partide care au acces în Parlament, vor fi alese și în caz de alegeri parlamentare anticipate. Iar lucrurile nu se vor schimba deloc.

Implică-te pentru a construi O  Nouă Românie #fărătraseiștipolitici și o Nouă Românie #fărăpoliticienicorupți.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie!