Seri plăcute de vară, filme bune și multă relaxare! Digi Film îi invită pe amatorii de film, în perioada 3 iulie-9 august, la Cine Park.

Vara aceasta Digi Film şi Digi Play dau tonul aventurii şi deschid apetitul pentru filme la Cine Park, eveniment ce se desfăşoară în perioada 3 iulie- 9 august în Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle.

În aer liber, în parcul Herăstrău, canalul de film din portofoliul RCS & RDS va oferi fanilor săi seri de neuitat.

The november man”, cu Pierce Brosnan în rolul principal, difuzat vineri, 24 iulie, de la 19.30, „O săptămână de pomină” (The longest week) sau „Fury”, ultimul film al lui Brad Pitt, difuzat sâmbătă, 4 iulie, de la 19.30, sunt doar cîteva dintre blockbusterele ce pot fi urmărite la Cine Park. Intrarea este gratuită.

Oferta de a  viziona filme de box office continuă, în lunile iulie şi august, cu proiecţii ale unor pelicule oferite de Digi Play, serviciul de video la cerere din portofoliul RCS & RDS. Filme de acţiune, comedii, animaţii pentru cei mici sau drame, toate pot fi urmărite la cel mai mare festival de film în aer liber din Bucureşti.

Printre pelicule accesibile gratuit cinefililor se numără şi „Luptătorul” (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul” (The girl who played with fire) sau „Concertul” (The Concert). Pentru cei mici oferta Digi Play este una foarte bogată.

Ei sunt invitaţi să intre în dulapul lui Chloe, să se scufunde alături de Olly şi să ia parte la aventurile fraţilor Staines.