În perioada pandemiei, isteria creată de coronavirus a pus pe jar pe cei care se știau sensibili din fire, chiar și la banalele viroze. Orice strănut era suspect, iar o tuse era deja semnal de răceală. Specialiștii spun că riscul de infectare cu noul coronavirus vine și pe fondul unui imunități slăbite. Așadar prima măsură de prevenție a bolilor se referă la menținerea sănătății, la fortificarea imunității.

Produsele din plafare au devenit un aliat bun de luat în seamă. Chiar dacă nu sunt opțiuni noi sugerate de specialiști, acestea promovează desigur calitatea unor produse din extracte naturale și vegetale, curative.

Ce cumpărăm din plafare

Astfel de magazine au o vastă ofertă în ceea ce privește gama de produse naturale, fără conservanți, E-uri inutile, arome, ingrediente sintetice. Cel mai adesea sunt căutate ceaiurile, în diferite combinații. Acestea sunt poate unele dintre cele mai populare leacuri, de când lumea. Fie că vorbim despre cele cu efect diuretic, pentru insomnii sau cu efect afrodisiac, ceaiurile sunt la scară largă utilizate de toată lumea.

Au puține contraindicații, pot fi în unele cazuri utilizate și pentru copii și au un efect multiplu. Ceaiuri regăsim și la Vitamix și pot fi comandate online.

Suplimente și produse de îngrijire

În lista de produse plafar regăsim practic soluții pentru orice, de la cosmetice la produse destinate curățeniei sau cele pentru consum. Toate împreună promovează ceea ce putem numi viață sănătoasă, ținând cont de un control riguros despre chimicalele regăsite adesea în compoziția produselor.

La Vitamix, cei interesați pot încerca produse specifice pentru o anumită afecțiune, pentru articulații, somn, pentru probleme cardiovasculare sau memorie, pentru digestie etc. La fel de ușor sunt accesibile și suplimentele, combinații de vitamine și minerale.

Chiar și cei care au în gând un plan de slăbit trebuie să știe că aici vor găsi produsele potrivite. Sub denumirea de raftul de slăbit, o categorie specială este dedicată celor în căutarea soluțiilor pentru a redobândi silueta dorită. Ceaiuri, pastile și produse pentru piele, păr sau unghii se vor regăsi de asemenea aici.

Pentru răcelile de sezon

Virozele sunt des întâlnite mai ales în cazul celor care au organismul slăbit. Așadar, pe lângă stilul de viață sănătos, este de dorit a consuma produse alimentare bogate în vitamina C și  D în mod special.  Ar trebui luate măsurile necesare pentru a ține sub control sau a corecta diversele deficiențe de vitamine și minerale. Somn suficient și produse alimentare de calitate ar trebui să fie aspecte de interes pentru toată lumea.

Plafarul este, altfel spus, o doză de viață sănătoasă. Produsele sunt pe bază de ingrediente naturale și vegetale și au mai puține contraindicații și provoacă deloc sau mai puține reacții adverse sau sensibilități. Sunt indicate spre a fi folosite pentru orice categorie de vârstă.

Chiar și mergând pe premiza că nu avem nimic de pierdut, astfel de produse ar trebui să facă parte din lista de cumpărături lunare. În plus, Vitamix dispune și de pachete de produse, la prețuri avantajoase. Oferta valabilă este detaliată în cadrul paginii oficiale.