La cinci luni de când Mario Iorgulescu a provocat accidentul rutier în urma căruia a ucis un om, procurorii s-au trezit şi cer arestul prevenitv al fiului Şefului LPF. Numai că beizadeaua nu se mai află în România. A fugit din ţară şi nu are de gând să vină pentru a fi arestat şi judecat.

Procurorii au solicitatTribunalul București, arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu, după accidentul mortal din 2019.

Fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal a condus cu alcoolemie de aproape 2 g/litru și sub influența cocainei.

Potrivit procurorilor, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat, în data de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urma căruia un bărbat a murit.

La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum. Procedând în acest mod, inculpatul a fost indiferent față de urmările acțiunilor sale, pe care le-a prevăzut, punând în pericol participanții la trafic, lăsând producerea sau evitarea unei coliziuni pe seama hazardului și astfel ucigând-o pe victimă cu intenție indirectă”, se arată în rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti prin care cer arestarea preventivă a fiului șefului LPF.

Magistrații Tribunalului București au stabilit ca pe 3 martie să se pronunţe cu privire la cererea procurorilor de arestare a lui Mario Iorgulescu.

În prezent, Mario Iorgulescu se află în Elveția, în Geneva, acolo unde primește îngrijiri medicale în urma accidentului pe care l-a provocat în septembrie anul trecut.