Ameninţată de insolvenţă, Televiziunea Română continuă să facă performanţă. Problemele TVR şi realizări precum Eurovision România sunt puse în balanţă de Liviu Mihaiu şi invitaţii săi la ediţia din 8 martie a emisiunii. Între bine şi rău  este în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+.

După ce în ultima ediţie Între bine şi rău a „Săptămânii TVR” preşedintele Senatului promisese un set de măsuri de urgenţă pentru tranşarea situaţiei Televiziunii Române, Liviu Mihaiu repune subiectul în discuţie, marţi seară, alături de Mircea Toma, preşedintele ActiveWatch, directorul TVR 1 Gabriel Gherghescu şi de membri ai Comisiei de Cultură din Parlament, într-o nouă ediţie ce are ca subiect problemele televiziunii publice. Iar pentru ca telespectatorii sa aibă o imagine de ansamblu cât mai corectă, partea a doua a emisiunii pune în lumină realizările TVR, programele pe care, în ciuda situaţiei financiare precare, televiziunea continuă să le ofere publicului său; aflăm totul despre recent încheiata Selecţie naţională Eurovision 2016, alături de câştigătorul acesteia şi de profesioniştii din spatele show-ului de televiziune. Problemele şi succesele TVR, puse în balanţă, marţi, 8 martie, de la ora 21.00, la Între bine şi rău, în direct, la TVR 1 şi TVR+.

„Până luni voi pregăti pachetul de modificări legislative la legea de funcţionare a televiziunii, în aşa fel încât această procedură să poată să fie demarată – procedura de insolvenţă, care apără televiziunea de creditori într-o anumită formulă. […] Voi pune o prevedere explicită, potrivit căreia Televiziunea Publică nu poate să fie declarată în faliment, având în vedere că este o instituţie de interes public”, a precizat Călin Popescu-Tăriceanu pe 3 martie, invitat în platoul emisiunii moderate de Liviu Mihaiu la TVR. Soluţiile propuse de şeful Senatului sunt dezbătute în prima parte a emisiunii Între bine şi rău din 8 martie, alături de membri ai Comisiei de Cultură a Parlamentului, de reprezentantul societăţii civile, Mircea Toma şi de Gabriel Gherghescu, directorul TVR 1.

An de an, proiectul Eurovision România aduce românilor un spectacol plin de emoţie, cu oameni talentaţi şi muzică de calitate. Ne bucurăm de toate capitolele acestei poveşti de succes, pe care echipa TVR le reuneşte în Selecţia naţională: emoţiile scenei, show-urile spectaculoase, prestatiile live, entuziasmul artiştilor, deciziile juraţilor şi votului publicului. Eurovision România este un brand premium, cultivat de TVR de 23 de ani. Proiectul este menit să promoveze muzica românească peste hotare, pe scena concursului internaţional, în faţa unei audienţe de peste 180 de milioane de fani. Este unul dintre obiectivele unei televiziuni publice, pe care TVR, alături de partenerii săi, şi l-a asumat ca parte a misiunii sale.

Televiziunea Română şi, prin ea, proiectul Eurovision România, trebuie să continue să promoveze valorile naţionale. Muzica este una dintre ele. Partea a doua a emisiunii de marţi seară îi este dedicată. Despre realizările TVR şi ediţia din acest an a Selecţiei naţionale discută Liviu Mihaiu cu invitaţii săi la