Service-ul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pentru Regimentul 30 Gardă “Mihai Viteazul” continuă azi de la 20.30 la Antena 1. În funcție de cum se descurcă fiecare concurent, cei trei jurați vor decide azi care echipă merită apreciere și cine va părăsi competiția și va pierde șansa de a ajunge în finală.

Odată service-ul încheiat însă, testele nu se opresc aici. Asta pentru că în ediția de azi, chef Bontea, chef Dumitrescu și chef Scărlătescu vin cu probe noi pentru cei rămași în concurs.

Astfel, concurenții primesc un test de inventivitate rece ca gheata: trebuie să aleagă un ingredient surpriză din grămezi de gheață, afară, la temperaturi nu foarte prietenoase.

Echipați corespunzător cu geci groase și căciuli, pentru a înfrunta frigul și vântul, concurenții se vor arunca la propriu în gheață și, cronometrați de cei trei jurați, vor încerca să termine cu brio proba. Apoi, cu numai 25 de ingrediente date, fiecare echipă va trebui să pregătească cinci platinguri cu care să facă impresie bună la jurizare.

De la fripturi tari ca talpa de pantofi, la creme greu de definit, prin fața juraților se vor perinda farfurii care vor atrage comentarii pline de uimire, dar și critici. Seara nu va fi lipsită de condimente, pentru că Rebeca va reuși să provoace un întreg scandal în bucătărie. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor descoperi azi de la 20.30.

Seara de luni s-a încheiat la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” în plin service. Un service care nu trebuie să păteze onoarea bucătarilor, mai ales că la masă se află Regimentul 30 Gardă “Mihai Viteazul”.

Ieri la Antena 1, după o trezire ca la armată la propriu, băieții au câștigat avantajul de a găti cu ajutorul ustensilelor speciale, în timp ce fetele s-au străduit să țină pasul cu ei, însă fără a avea vreun ajutor. Băieții au decis ce preparat vor realiza și care le e adversara.

De exemplu, Florin a primit un făcăleț și a ales-o pe Adriana drept adversară, împreună având de gătit tortellini. Fără ustensile, fetele au fost nevoite să improvizeze și astfel, în loc de formă de brioșă au folosit o sosieră, carnea nu a fost dată prin mașină, ci a fost tocată cu cuțitul, șnițelul s-a bătut cu ajutorul unei sticle, iar supa cremă s-a dat prin strecurătoare.

Elena și Michael au fost cei care i-au uimit aseară pe chefi cu preparatele lor, gătite corect, motiv pentru care fiecare a adus câte un punct echipei sale.

iadul bucatarilor