PRO TV opreşte filmările cât și difuzarea serialului VLAD

PRO TV anunță că a decis azi, oprirea filmării și a difuzării serialului VLAD din cauza pandemiei de coronavirus şi a stării de urgenţă decretată în România, pentru 30 de zile.

„Siguranța echipelor sale este de cea mai mare importanță pentru companie, de aceea managementul PRO TV a luat toate măsurile posibile pentru a se asigura că echipele sunt protejate atât la sediul PRO TV, cât și pe platourile de filmare. Luând în considerare contextul actual, conducerea PRO TV a decis să oprească filmările pentru serialul VLAD, încă de săptămâna trecută.  Având în vedere acest lucru, difuzarea noului sezon al serialului se va întrerupe începând cu ziua de luni, 23 martie. Filmările serialului vor reîncepe odată ce contextul o va permite„, transmite PRO TV.

Fanii serialului vor putea urmări, pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră, de oriunde din România.

De asemenea, echipa VLAD a pregătit o mulțime de materiale foto și video, în exclusivitate, care vor putea fi urmărite pe conturile oficiale de social media ale serialului VLAD.