Isterie națională după ce jurnalistul Marius Tucă a scris pe blogul său că Mihaela Rădulescu ar fi fost dată afară din cadrul emisiunii ”Românii au talent”. Pro Tv neagă vehement informația și spune că vedeta rămâne în juriu alături de Andra, Bebe Cotimanis și Andi Moisescu.

Vestea că Mihaela Rădulescu, sarea și piperul din noul sezon al emisiunii Românii au talent, a fost dată afară de Pro TV, din juriu, a făcut rapid înconjurul internetului.

Răspândacul veștii a fost Marius Tucă, proaspăt demisionar de la cârma Jurnalului Național. Probabil, din lipsă de ocupație, jurnalistul, ca să se bage în seamă, a ”citat”, pe blogul personal surse din cadrul Pro TV, care i-au spus că Răduleasca e pe făraș.

Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro că Mihaela Rădulescu şi-a încetat contractul de colaborare cu postul tv. Aceleaşi surse indică drept principala cauză a acestei rupturi notorietatea negativă adusă de gesturile şi comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului ‘Românii au talent’, care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni”, scrie Marius Tucă pe blog.

Numai că ”sursele” din Pro TV, se pare că l-au dezinformat pe celebrul Tucă, întrucât oficialii televiziunii au dezmințit categoric zvonul.

“PRO TV infirmă în totalitate zvonurile apărute astăzi, referitoare la excluderea Mihaelei Rădulescu din emisiunea Românii au talent. Mihaela este şi va fi în continuare prezentă la masa juriului, atât în perioada preselecţiilor, cât şi în show-urile transmise în direct”, transmite ProTV printr-un comunicat oficial.

Mihaela Rădulescu a ajuns în juriul emisiunii ”Români au talent” după ce organizatorii au mărit numărul juraților la patru, iar Mihai Petre a plecat la Antena 1.