Pro TV îşi bate joc de concurenţii de la Românii au talent care au primit trei sau patru de DA. Au primit degeaba căci nu au mers mai departe. PRO TV a luat o decizie scandaloasă. A calificat direct în finală, doar concurenţii care au primit Golden Buzz, care în mod normal îi ducea direct în semifinale, nu în finală.

„Pe 29 mai,  concurenții care au reușit să obțină golden buzz-ul în acest sezon vor lupta pentru primul loc, în marea finală a sezonului de #un10perfect. După cum spunea și Andi Moisescu: ”Acest format i-a stârnit pe mulți artiști să fie mai creativi”, iar acea seară va fi momentul perfect pentru finaliști să le demonstreze celor de acasă, care vor vota, că ei merită șansa de a câștiga marele premiu”, transmite PRO TV.

Vineri se va transmite ultima ediţie din etapa preselecțiilor iar pe 22 mai va fi o ediţie specială în care se vor difuza cele mai originale momente iar telespectatorii vor putea vota pentru premiul de originalitate.

„Pe 22 mai, de la 20:30, unele dintre cele mai originale momente ale acestui sezon vor fi revăzute, într-o ediție specială. Din acest moment, puterea se mută în mâinile telespectatorilor. Aceștia vor avea ocazia de a revedea acrobații care i-au încântat, interpretări care i-au făcut să aplaude de acasă sau dansuri care i-au emoționat. Cine va convinge publicul și va reuși să obțină voturile acestuia pentru a câștiga premiul de originalitate, vom afla o săptămână mai târziu„, se mai arată în comunicatul PRO TV, remis recentNEWS.ro.