Pro TV renunţă la toate cele 12 staţii locale din ţară care aveau emisie locală pe frecvenţa postului naţional. Televiziunea îşi motivează decizia invocând motive economice.

De la 1 aprilie, Pro TV închide emisia tuturor stațiilor locale pe care le avea în România, scrie paginademedia.ro. Drept urmare, staţiile locale nu vor mai emite fiecare separat, program de ştiri, diferit faţă de cel al emisiei naţionale.

“Începând de luna aceasta, vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile PRO TV. Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii, menționează răspunsul pentru Paginademedia.ro. Știrile de pe teritoriul României vor fi realizate ca și până acum de către echipele locale de știri, care își vor continua activitatea”, au declarat oficialii Pro TV pentru paginademedia.ro.

Pro TV are staţii locale la Arad, Timişoara, Alba Iulia, Braşov, Constanţa, ClujNapoca, Sibiu, Piteşti, Iaşi, Oradea, Galaţi şi Târgu Mureș.