Super eveniment marca ProFM duminică, de la 17.00, în Bucureşti. Cea mai mare bătaie cu apă, ajunsă la cea de-a cincea ediţie, revine în forţă.

ProFM şi Digi Mobil te invită să te uzi bine şi să îi uzi şi pe alţii. “Nu te lăsa învins de asfaltul încins! Bătaia cu apă revine pentru noi şi pentru tine. Hai s-o facem udată… încă o dată”, spune George Vintilă, cel care va da, de altfel, startul distracţiei.

Ne-am făcut încălzirea week-end-ul trecut, la malul mării, pe plaja estiValului DIGI, cu o bătaie cu apă din mare, animată de Greeg. Acum dăm startul celei mai mari bătai cu apă organizată în România, duminică, 23 august,  de la ora 17.00, în Parcul Lumea Copiilor, de lângă Palatul Copiilor. Specialiştii noştri în manevre de stropire, DJ-ii ProFM, alături de Digi Mobil şi de colegii de la Utv, vin pregătiţi cu 1000 de pistoale cu apă pe care le vor împărţi gratis.

Prezintă George Vintilă, complet echipat special pentru eveniment, iar pe scenă Alina Eremia şi Mircea Eremia, Xonia, Havana şi Jessica D pregătesc un super concert.  Virgil Batista ţine beat-ul sus la platane şi aduce cele mai tari hit-uri direct în Parcul Lumea Copiilor. Evenimentul este organizat în colaborare cu Digi Mobil, şi susţinut de Utv. Detalii găsiţi pe www.profm.ro

Distracţia e mai tare când eşti ud din cap până-n picioare!