Multe tinere din ziua de azi s-au convins de faptul că nu trebuie să își finalizeze studiile superioare pentru a avea succes într-un domeniu de activitate de pe urma căruia să câștige și sume uriașe de bani. Se pare că din ce în ce mai multe domnișoare își doresc să se alăture echipei de la Pritti Studio, ce are în vizor livechat-ul la cele mai înalte standarde din țară și nu numai.

Popularitatea imensă a acestui studio de livechat se datorează nu doar angajatelor, care sunt deosebit de mulțumite de modalitatea în care sunt tratate acolo sau de salariile uriașe pe care le câștigă, ci și a profesionalismului de talie înaltă cu care se lucrează. De altfel, cine nu își dorește un job la care să meargă cu drag, să știe că e așteptat de oameni primitori și că în urma muncii depuse, va reuși să obțină venituri atât de mari, încât să îi fie asigurat întreg viitorul? Toate tinerele domnișoare care visează la asta, obțin; asta însă doar în măsura în care se angajează la cel mai celebru studio de webchat din București, Pritti Studio.

Jobul ce asigură un viitor măreț

Datorită faptului că Pritti Studio a devenit unul din cele mai bine cotate studiouri de videochat din capitală, majoritatea tinerelor domnișoare care își doresc să se îmbogățească rapid, aleg calea videochatului și se bucură de un uriaș succes. Totuși, nu orice fată care aplică pentru acest job reușește să și câștige mii, sau chiar zeci de mii de dolari lunar. Pentru a avea succes în acest domeniu, ele trebuie să îndeplinească anumite standarde.

  • Fetele trebuie să aibă împlinită vârsta de cel puțin 18 ani pentru a putea face parte din echipa Pritti Studio. Aici totul este legal, iar angajatele au carte de muncă. Tocmai din acest motiv, de acest criteriu chiar se ține cont de fiecare dată.
  • Dacă la alte studiouri de videochat din București se caută doar fete ce seamănă la înfățișare cu celebrele păpuși Barbie, la Pritti Studio sunt admise domnișoarele naturale și plăcute la aspect. De altfel, modelele nu trebuie să aibă dimensiunile de 90-60-90 pentru a fi acceptate, întocmai pentru că naturalețea primează.
  • Este absolut esențial ca modelele să aibă foarte multă încredere în forțele proprii. În această manieră nu doar că vor atrage un număr impresionant de admiratori ce vor plăti sume imense de bani pentru a le admira din spatele unei camere profesionale de filmare, însă vor deveni și mult mai ușor populare în acest domeniu.
  • Fetele serioase și dornice de muncă întotdeauna își vor găsi locul la Pritti Studio. Toate modelele își respectă întru totul programul de lucru, sunt dedicate meseriei pe care o practică și nu ezită să evolueze de la o zi la alta. De altfel, ele sunt conștiente de faptul că doar așa vor reuși să evolueze și să câștige sume din ce în ce mai mari de bani.

Totuși, odată ce modelele de la Pritti Studio demonstrează că sunt serioase și lucrează cu maximum de profesionalism, ele sunt recompensate corespunzător.

  • Mediul de lucru deosebit de primitor – studioul este amenajat și decorat în așa măsură încât modelele să se simtă ca într-un hotel de lux. Toate piesele de mobilier sunt moderne și corespund celor mai înalte standarde.
  • Colectivul este unul extraordinar de deschis, de prietenos și de primitor. Toate modelele se simt la studio ca într-o familie. Acest lucru se datoreză faptului că fetele se înțeleg atât de bine, încât se consideră a fi surori. De altfel, majoritatea dintre ele sunt prietene adevărate, ce își petrec timpul împreună chiar și în afara serviciului.
  • Salariile reprezintă într-adevăr un aspect extrem de important, de care modelele chiar țin cont. Suma de bani pe care acestea o câștigă aici le permite să devină complet independente chiar din prima lună lucrată. De altfel, majoritatea modelelor în livechat de la Pritti Studio și-au permis de-a lungul acestei cariere să își cumpere case, mașini, să își deschidă propriile afaceri, dar și să călătoreasca în întreaga lume și să se cazeze la cele mai luxoase hoteluri.

Acestea fiind spuse, nu e de mirare că din ce în ce mai multe tinere domnișoare își doresc să se angajeze la Pritti Studio, avand în vedere cât de mari sunt câștigurile, cât de flexibil este programul de lucru format din 3 ture, dar și de mediul de lucru absolut ireproșabil.