Românii pot efectua transfer de bani și plăți online prin intermediul serviciului PrioriPay creat în urmă cu doi ani de zile de o companie românească. Deschiderea și alimentarea contului este gratuită, iar transferul de bani se face instant oriunde în lume.

Românii țin pasul cu tehnologia și în domeniul transferului de bani și plăți online. Capital Financial Services S.A. a creat platforma online PrioriPay prin intermediul căreia puteți efectua plăti, încasări şi transferuri online de bani, rapid şi în siguranţă.

În câteva minute îți faci gratuit cont pe site-ul PrioriPay și apoi poți să efectuezi transfer de bani online către alt utilizator al platformei, către un cont bancar, cont de card, cât și către un utilizator Paypal.

În plus, serviciul românesc PrioriPay îți dă posibilitatea să atașezi la cont un card prin intermediul căruia să efectuezi plați online oriunde în lume.

Cardul PrioriPay este Preplătit şi Reîncărcabil şi prin intermediul lui posesorii acestuia pot retrage bani de la bancomate sau pot efectua plăţi la comercianţii care afişează sigla MasterCard.

Banii pe care îi deții în contul de PrioriPay îi poți transfera direct în cardul Prioripay și astfel poți efectua plăți online cu cardul

Până la sfârşitul anului 2015, PrioriPay estimează că va emite peste 10.000 de carduri.

Serviciile PrioriPay constituie o alternativă rapidă, sigură şi cu costuri reduse la metodele tradiţionale de plată.

PriroriPay poate fi utilizat atât de persoanele fizice cât și de către companii. Firmele pot derula toată gama de plăți prin intermediul acestui sistem și chiar își pot plăti angajații, lună de lună, cu costuri minime, mult mai avantajoase decât cele practicate de bănci.

Marele avantaj al acestui sistem de plată online este că banii se trimit instant și ajung imediat la destinatar.

Prin PrioriPay se plăteşte simplu şi în siguranţă utilizând doar adresa de e-mail.

PrioriPay este primul sistem de transfer bani online care permite și transferul de lei, alături de euro și dolari.

Serviciul PrioriPay poate fi accesat din orice locaţie din lume, atâta timp cât există o conexiune stabilă la internet.

Transferurile naţionale şi internaţionale pot fi realizate, astfel, şi într-un mod foarte discret, doar cu ajutorul adresei de email.

În România, PrioriPay este unul dintre cele mai sigure şi eficiente site-uri de plata şi transfer online. Sistemul este autorizat și garantat de Banca Națională a României.

Grație acestei platforme online, transferurile de bani online, cumpărăturile online se realizează rapid și în deplină siguranţă.

Transferurile de bani între conturile platformei PrioriPay.com costă doar 0,5 Euro, indiferent de suma transferată.

Avantajele folosirii sistemului de transfer de bani online PrioriPay:
– Sigur, rapid şi accesibil din orice colţ al lumii 24/7/365
– Transferuri de fonduri instantaneu indiferent de oră
– Accesibil prin Internet cu un PC, laptop, tabletă sau smartphone
– Fără comisioane de deschidere, administrare sau închidere de cont
– Comisioane mici, inclusiv la tranzacții pe plan internaţional
– Elimina riscul dezvăluirii către comerciant a datelor personale, a detaliilor contului sau cardului bancar
– Serviciile sunt autorizate şi supravegheate de Banca Naţională a României
– Sisteme de securitate şi protecţie a informaţiilor la standarde internaţionale.

La toate aceste avantaje se adaugă și un sistem personalizat pentru români. PrioriPay a lansat împreună cu Poșta Română, serviciul Bani Direct Acasă. Grație acestui serviciu PrioriPay, românii din străinătate pot trimite bani în țară, bani care ajung la domiciliul beneficiarului prin intermediul Poștei Române.

Destinatarul banilor nu este obligat să dețină un cont PrioriPay iar comisioanele sunt suportate de cel care trimite banii.