Când vine vorba despre o firmă de proiectare cu experiență Smart Home Concept este un reper. Vorbim aici despre o echipă compusă din specialiști, arhitecți membri ai Ordinului Arhitecților din România, ingineri în instalații acreditați ANRE, ingineri structuriști aparținând Asociației Inginerilor Constructori Proiectați de Structuri, experți tehnici atestați MDRAP, verificatori de proiecte și membri ai Asociației Inginerilor de Instalații din România.

În cei peste 10 ani de experiență pe această piață de profil echipa Smart Home Concept a îndeplinit cu profesionalism cerințele a peste 200 de clienți. Relația dintre ei și publicul din România s-a fondat astfel pe încredere, soluții inovative, suport și sfaturi dintre cele mai bune.

Proiectare eficientă și suport pe întreaga perioadă a colaborării!

Intreaga echipă de specialiști în domeniu, în special inginerii în proiectare, folosește software-uri de ultimă generație, dedicate pentru a realiza, în primul rând, virtual fiecare construcție, cu lux de amănunte. Astfel, fiecare construcție este cât mai fidel proiectată și compartimentată pentru a evita, pe cât mai mult posibil, intervențiile ulterioare de pe urma neînțelegerii.

Bineînțeles, cei aflați în căutarea unui proiect de casă propus de experți în domeniu sunt invitați să viziteze site-ul oficial Smart Home Concept. Aici vor regăsi numeroase proiecte de casă care pot fi modificate după bunul plac. Cum? Odată proiectul de casă ales, acesta va fi prezentat prin imagini realiste 3D. Astfel, clientul poate modifica dimensiunile încăperilor, panta acoperișului, dar și forma acestuia, poate adăuga subsol, garaj, încă o baie și așa mai departe.

Nu se percep costuri extra dacă vorbim de aceeași suprafață construibilă specifică. Mai multe detalii în acest sens pot oferi și experții în domeniu pe smarthomeconcept.ro.

Proiecte de casă diverse, pentru orice preferință!

Când vine vorba de proiecte de case diverse, Smart Home Concept iese din start în evidență. Experința în domeniu le oferă acestora posibilitatea de a oferi diversitate. Astfel, publicul interesat va regăsi pe smarthomeconcept.ro proiecte de case cu etaj, cu mansardă, proiecte de case mici cu mansardă, proiecte de duplexuri, case fără etaj, case moderne și nu numai.

După cum s-a enunțat și anterior, acestea pot fi modificate după bunul plac. Modificările nu prevăd costuri extra, atât timp cât dimensiunile de construcție nu sunt modificate, ci doar dimensiunile interioare.

La capitolul birocrație, Smart Home Concept vine din nou cu soluții. Experții se pot ocupa de obținerea avizelor și acordurilor menționate în certificatul de urbanism în locul clienților. În plus, pentru obținerea celorlalte avize și acorduri de construcție, ei îi pot îndruma pe cei interesați spre birourile care le eliberează.

De asemenea, termenul de predare al proiectului va fi pe deplin respectat. Iar în cel mai scurt timp va fi obținută și autorizația de construire. Bineînțeles, toate aceste avantaje vor fi menționate și în contract.

Constant în cadrul site-ului oficial anumite proiecte sunt la reducere. Astfel, cei care sunt în așteptarea proiectului mult visat la un preț mai mic au acum ocazia să îl regăsească pe smarthomeconcept.ro.

Un operator este întotdeauna online în cadrul site-ului oficial pentru a răspunde la toate întrebările clienților.