Din colectia de accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din trusa unui fumator nu pot lipsi produse precum aparatul de rulat, foitele, filtrele si grinderul. Cu ajutorul acestuia din urma, este posibila maruntirea rapida si eficienta a foilor de tutun, aspect care garanteaza o experienta a fumatului mult mai placuta.

Insa orice fumator stie cat de greu poate fi sa gasesti un grinder tutun perfect, care sa se plieze pe toate nevoile tale. Multitudinea de produse disponibile pe piata ingreuneaza alegerea pe care trebuie sa o faci atunci cand vrei sa achizitionezi grinderul care sa te insoteasca in viitor.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a fi sigur ca alegi dispozitivul potrivit este sa afli mai multe despre diferitele tipuri de accesorii, precum si despre caracteristicile acestora. Coreland aceste informatii cu propriile nevoi si preferinte, vei reusi sa alegi un grinder de tutun de care sa fii 100% multumit.

Din fericire, specialistii magazinului online LegalizeIt s-au gandit deja la acest aspect si iti vin in ajutor, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie! Asadar, iata care sunt diferitele criterii pe care trebuie sa le ai in vedere cand vine vorba de un dispozitiv pentru maruntit tutunul!

Numarul de compartimente

  • Doua parti. Cel mai simplu model de grinder este alcatuit din doua compartimente separate, ambele fiind dotate cu dinti zimtati pe interior. Atunci cand acestea sunt suprapuse si rotite, ele pot marunti cu usurinta orice tip de tutun.
  • Trei parti. Desi functioneaza la fel ca modelul descris anterior, acesta dispune de un compartiment suplimentar, destinat depozitarii tutunului.
  • Patru parti. Fata de celelalte tipuri mentionate pana acum, un grinder de tutun format din patru parti are o sita, care faciliteaza colectarea polenului.

Dimensiunea

  • Cu o dimensiune situata intre 3 si 4 cm, un astfel de grinder este compact, fiind ideal pentru a fi luat in deplasari. In aceasta categorie, sunt incluse si grinderele de tip card, extrem de discrete, care pot fi transportate chiar si in portofel.
  • Fiind o solutie de compromis intre grinderele de dimensiuni mari si mici, acestea pot macina pana la 3 grame de tutun.
  • Daca optezi pentru un astfel de dispozitiv, vei gasi accesoriul ideal pentru a marunti cantitati mari de tutun. Pentru un plus de confort, este recomandat ca acestea sa fie pastrate acasa.

Materialul

  • Majoritatea fumatorilor prefera sa utilizeze un grinder de tutun confectionat din aluminiu datorita pretului redus si al durabilitatii de care da dovada. In plus, acesta este recomandat atat incepatorilor, cat si celor cu experienta in domeniu.
  • Acrilic (plastic). Cu un pret extrem de avantajos, grinderele confectionate din acrilic sau plastic reprezinta cele mai achizitionate modele.
  • Extrem de elegant, un grinder tutun confectionat din lemn este ideal pentru persoanele cu stil, care pun accent pe aspect. Astfel, daca esti in cautarea unui cadou pentru un fumator, cu acest model mergi la sigur!
grinder tutun

Acum ca ai descoperit mai multe detalii despre ce implica dimensiunea, compartimentarea si materialul din care sunt confectionate grinderele, iti va fi mai usor sa il alegi pe cel potrivit pentru tine! Astfel, vei avea parte de o experienta inedita de fiecare data cand fumezi!