Robert Negoriţă, Primarul Sectorului 3 a fost surprins azi, plâmbându-se cu bicicleta prin Parcul IOR, având un coş cu „merinde”. Întrebat de cea care l-a surprins în parc, ce caută acolo, deşi toate parcurile din Capitală au fost închise, primarul a spus că a ieşit la „patrulare” să vadă dacă e cineva în parc.

Ordonanţele militare se pare că nu se aplică şi primarilor, ci doar „muritorilor de rând”. Primarul Negoiţă a ieşit la plimbare ziua în amiaza mare, în prima zi de Paşte, ca să ia picnicul cu iubita în parcul IOR. Însă nu l-a dus mintea că poate cineva îl vede. Şi iată că spre ghinionul său, o doamnă l-a surprins în parc şi l-a luat la întrebări, filmând tot dialogul.

Locuiesc langa parcul IOR, sector 3. Astazi, eram pe biciclete cu copiii pe langa parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru ca observasem 2 biciclisti chiar in parc. Cand ajung in dreptul nostru, imi dau seama ca era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La intrebarea mea de ce nu respecta regulile de interdictie de a intra in parc, mi-a raspuns: „verific ca totul sa fie in regula”, stand pe bicicleta in pantalini scurti, cu un cos de picnic si cu iubita alaturi. Am vorbit preț de cateva minute. Dupa alte intrebari de ce ni se interzice noua famiilor cu copii intrarea in parc, mi-a raspuns ca nu el a inchis parcurile si nu el a dat ordonanța militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc incalcand ordonanta militară ? Dupa ce a plecat, am abordat un jandarm care statea in apropiere si supraveghea accesul in parc. La intrebarea de ce domnului Negoita ii este permisa plimbarea prin parc, ne-a raspuns ca dansul are declaratia pe proprie raspundere si ca politia locala care supraveghează parcul este in subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egala pentru toti?„, scrie Lilia Stana pe contul său de facebook.

În timp ce românii sunt amendaţi pe bandă rulantă pentru că ies din casă, primarul Negoiţă scapă nepedepsit doar pentru că eşte…primar.

Publicată de Lilia Stana pe Duminică, 19 aprilie 2020