Primarul General l-a demis pe Directorul Spitalului Colentina pentru că pacienții au stat în frig

Managerul Spitalului Clinic Colentina din București a fost demis luni dimineață, de către Primarul General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea pentru că nu și-a îndeplinit atribuțiile din contractul de management. Primarul îi reproșează directorului că și-a îndeplinit defectuos atribuțiile și astfel duminică, pacienții și personalul medical din spitalul Colentina, au stat în frig.

Gabriela Firea taie în carne vie și face prima decapitare de manager de spital pe 2017.

Doctorul Andreescu Bogdan nu mai este managerul Spitalului Colentina din București.

Pentru că managerul de la Spitalul Colentina nu s-a îngrijit ca pacienții și medicii să aibă căldură, Primarul General l-a dat afară.

Anunțul a fost făcut luni dimineață de către Primarul General în cadrul unei conferințe de presă în care a anunțat situația din Capitală cu privire la condițiile meteo nefavorabile.

Potrivit Primarului General, în cursul zilei de duminică, aproape jumătate dintre pacienții și medicii spitalului au stat în frig.

Gabriela Firea a menționat că nu a fost o deficiență a RADET, deoarece presiunea și temperatura furnizate de regie au fost normale, ci a fost o problemă internă de management, nefiind făcută o revizie.

Primarul General a spus că managerii nu au doar drepturi, ci în primul rând responsabilități și că va schimba managerii până când aceștia își vor îndeplini atribuțiile.