Sebastian Popescu lansează un atac dur la adresa PSD, acuzând partidul de guvernământ de practici comuniste. Preşedintele Partidului Noua Românie este revoltat de faptul că PSD aduce cu foarţa, oamenii la mitingul din Piaţa Victoriei. 

Cu câteva ore înainte de mitingul anunţat de PSD a se organiza în Piaţa Victoriei din Bucureşti, Preşedintele PNR lansează un atac dus la adresa social democraţilor pe care îi acuză că recurg la practici comuniste pentru a forţa oamenii să vină la protest.

Sunt uluit de tupeul PSD. Nu credeam că la 100 de ani de la Marea Unire şi la 28 de ani de la Revoluţie, putem asista la aşa ceva în România. PSD nu mai are nicio limită. Nu poţi să iei oamenii cu forţa la miting doar ca să arăţi tu cât de tare eşti în proteste. PSD se laudă că au peste 500,000 de membri, să vină cu membrii lor la miting. Nu să oblige oamenii din instituţii publice şi de la alte companii, să vină la miting şi în caz de refuz să îi ameninţe că îşi vor pierde locul de muncă. Aşa ceva nu pot tolera în România. De aceea încurajez toţi românii care au fost constrânşi de PSD să meargă la acest miting, să aibă curajul să se opună şi să se adreseze autorităţilor competenţe, poliţie şi parchet şi să reclame aceste abuzuri. Dreptul de a protesta şi manifesta paşnic este prevăzut de Constituţie, însă nu poţi să fii luat cu forţa ca să protestezi pentru PSD. Ceea ce face PSD este din epoca comunistă şi nu are nimic în comun cu democraţia. Se vede încă odată că PSD nu îşi uită originile şi nu se leapădă de practicile din vremurile triste pentru România. Sper ca românii să fie înţelepţi şi curajoşi şi să nu le facă jocul abuziv şi ilegal”, a declarat Preşedintele PNR Sebastian Popescu.

Pe 17 iunie, Partidul Noua Românie îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale din 2019, în cadrul Adunării Generale a PNR.

Poţi să te alături echipei Noua Românie doar dacă ai minim 18 ani şi dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii şapte ani şi dacă eşti de acord să plăteşti cotizaţia anuală de 60 lei.

PNR este cel mai modern partid din România. Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.