Presa internaţională, reacţii incredibile despre meciul dramatic al lui Halep de la Australian Open

Presa internaţională, reacţii incredibile despre meciul dramatic al lui Halep de la Australian Open
loading...

Meciul Simonei Halep cu americanca Lauren Davis a făcut furori în presa internaţională. Cele mai importante publicaţii din lume au scris pe larg despre meciul dramatic de la Australian Open. Simona Halep a devenit „marathon woman” în presa internaţională.

As, Le Figaro, The Age, The Telegraph, BBC, The New York Times au relatat povestea dramaticului meci de tenis de la Australian Open care a intrat în istorie.

Halep supravieţuieşte unui thriller de 48 de ghemuri şi aproape patru ore”, a titrat cotidianul spaniol As: A fost un mare spectacol, pe alocuri chiar dantesc. Publicul s-a bucurat de spectacol şi pe reţelele de socializare sportivi din toate ţările au aplaudat efortul titanic al acestor luptătoare.

Halep marathon woman”, a notat şi Le Figaro, adăugând că românca a ieşit victorioasă după un meci de trei ore şi 45 de minute.

Simona Halep salvează mingi de meci şi o învinge pe Lauren Davis într-un meci epic”, este titlul de pe bbc.com. „Liderul mondial Simona Halep a supravieţuit unei lupte epice cu americanca Lauren Davis”, adaugă britanicii.

Simona Halep se agaţă de visul Australian Open după ce a câştigat un maraton cu Lauren Davis”, a titrat The Telegraph. „Liderul mondial Simona Halep nu are un sponsor pentru îmbrăcăminte la Australian Open, o oportunitate ratată pentru cineva, având în vedere că românca a petrecut trei ore şi 44 de minute pe teren astăzi, la meciul său din turul trei”,notează The Telegraph.

În Australia, publicația The Age a titrat: „Marathon woman Simona Halep supravieţuieşte unui meci epic cu Lauren Davis. Australian Open a văzut cel mai bun meci al său, o confruntare-record de 48 de ghemuri, care nu va fi uitată de cei care i-au fost martori”.

Principala favorită Simona Halep supravieţuieşte unui maraton”, scrie și The New York Times, menţionând că românca s-a calificat în faza următoare după unul dintre cele mai dificile meciuri din istoria turneului.

Jurnalul belgian Le Soir notează că Simona Halep s-a impus într-un „maraton de peste trei ore şi jumătate. Halep a salvat trei mingi de meci în decisiv înainte să se impună în faţa numărului 76 mondial”.

Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, în cea mai lungă partidă a turneului, care a durat trei ore şi 45 de minute.

Meciul Halep – Davis a avut 48 de ghemuri, la fel ca întâlnirea dintre americanca Chanda Rubin şi spaniola Arantxa Sanchez Vicario (6-4, 2-6, 16-14, în sferturi), care deţinea recordul la Melbourne, la simplu feminin, din 1996.

Categorii: MASS MEDIA

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro