RTP a pregătit premii uriaşe pentru prima ediţie a turneului RTP 100 desfăşurat pe 18 noiembrie la Tenis Prim Club din Bucureşti. Jucătorii profesionişti care joacă în competiţiile naţionale ar fi bucuroşi să aibă parte de astfel de premii fabuloase.

Dacă îţi place tenisul şi adori să concurezi pentru a-ţi testa limitele în acest sport, acum ai şansa să participi în cel mai nou şi bine organizat circuit de tenis amator din România.

RTP pune la bătaie premii totale de 20.000 de lei pentru turneul RTP 100 din 18 noiembrie. Competiţia include cinci categorii de probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt.

În primul tur la RTP 100 primeşti puncte cât pentru trei meciuri pierdute în primul tur la un turneu RTP 50. Ai toate motivele să participi la turneul RTP 100 şi să te bucuri de tenis la fel ca şi jucătorii profesionişti.

Înscrierea la turneul RTP Tenis Open 2017 se face prin email la adresa office@tenispremium.ro, până pe data de 14 noiembrie.

În plus, pentru fiecare jucător nou adus la turneul din 18 noiembrie, primeşti o reducere de 20% din taxa de participare.

La turneu pot participa doar jucătorii amatori care au vârsta minimă de 18 ani şi care au cont pe site-ul www.tenispremium.ro. RTP nu percepe taxă de membru.

Înscrie-te AICI în RTP

Taxa de participare în proba de simplu masculin cât şi în proba de simplu feminin este de 100 lei. În probele de dublu, taxa per jucător este de 60 lei.

Noutăţi în desfăşurarea RTP 100

În primul tur la simplu masculin, meciurile se vor desfăşura după sistemul ATP implementat la turneul “NEXT GEN ATP FINALS CONTENDERS”.

Concret: meciurile din primul tur se vor juca în sistem game, două seturi din trei, până la punctul 4. Un set se poate încheia cu scorul de 4-0, 4-1, 4-2, sau 4-3. În caz de egalitate la 3-3 se joacă game decisiv. Nu va exista avantaj la scor 40-40 în game, se va juca punct decisiv.

Scopul acestei schimbări de joc este acela de a oferi jucătorilor posibilitatea să joace mai mult tenis în primul tur întrucât jumătate dintre ei vor părăsi competiţia, dar şi să ofere celor care câştigă, posibilitatea să se încălzească mai bine şi să îşi intre în formă pentru meciurile din optimile de finală.

În optimi şi sferturi de finală, meciurile se joacă două seturi din trei în sistem super tie-break, până la punctual maxim 10.

În semifinale meciurile se joacă în sistem super tie break, două seturi din trei, până la punctul maxim 12.

În finală, meciul se va disputa în sistem game, fără avantaj, două seturi din trei.

În plus, la meciurile din primul tur, toţi jucătorii primesc pentru meci, un prosop, o sticlă de apă plată de 0,5 litri, marca Aqua Carpatica, un baton Lion şi o banană. În optimi, sferturi şi semifinale, jucătorii primesc pentru fiecare meci jucat o sticlă de apă plată de 0,5 litri, marca Aqua Carpatica, un baton Lion şi o banană. În finală, jucătorii primesc pentru meci un prosop, o sticlă de apă plată de 0,5 litri, marca Aqua Carpatica, un baton Lion şi o banană.

În cazul în care nu se înscriu un minim de jucători în niciuna din probe, turneul se amână cu 7 zile. Jucătorii care achită taxa şi nu mai doresc să participle la turneul reprogramat, la cerere, vor primi înapoi taxa de participare.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP Tenis Open 2017. exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai turneului!

orig_1509385340_5558487