Premieră la colosală Stand-Up Revolution: Duel între trei concurenţi în cadrul bootcamp

Odată cu cel de-al nouălea episod Stand-Up Revolution, difuzat pe 25 noiembrie de la 22:45, la Antena 1, cei cinci juraţi intră într-o nouă etapă a provocării de a găsi noua senzație din stand-up: battle-urile!

Totodată, trăirile tuturor se amplifică odată cu înregistrarea unei premiere în cadrul competiției: în echipa Mariei Popovici va avea loc un duel atipic: trei concurenți se vor duela, însă, doar doi vor trece în etapa următoare a show-ului. Este vorba despre Mariah Girouard, Mirel Popinciuc și Simon Tage.

Maria Popovici a avut parte de o mare provocare, după ce una dintre concurentele calificate în audiții n-a reușit să ajungă la filmarile din bootcamp. Astfel, unul dintre duelurile din echipa ei a fost format din trei participanți. „O premieră la Stand-Up Revolution! Un duel cu trei oameni, pentru că, iată, din păcate, ne lipsește un om. Ne pare rău că nu a putut veni Sonia Ferrari, care a fost foarte amuzantă în audiții! Păcat! (…). Avem trei oameni puternici: Simon Tage, Mariah Girouard și Mirel Popinciuc“, a explicat jurata Stand-Up Revolution în cadrul unui interviu.

În cadrul episodului 9 Stand-Up Revolution vor performa și: George Mesaroș VS Marian Drăgulescu, Vlad Bieltz VS Mădălin Cîrje, Lola Crudu VS Teodora Nedelcu, Tera VS Florin Gheorghe, Bogdan Urucu VS Johny Romano.