Primavara aproape a trecut, iar acum urmeaza cel mai asteptat sezon de cei mai multi – calduroasa vara.

Dorinta este de a beneficia de confort in orice vreme, inclusiv in calatorii. Astfel intrebarea pe care o au cei mai multi se refera la cum sa isi pregateasca masina pentru calatoriile care urmeaza sa le faca impreuna cu familia sau cu prietenii.

Inainte de a-si face orice aluzie sau plan, este insa necesara pregatirea autoturismul pentru a rula cu acesta in conditii de siguranta, beneficiind totodata de un confort pe masura.

Primul pas in pregatirea masinii este curatenia.

Ce trebuie sa stie fiecare despre aceasta etapa si cat de importanta este?

Curatenia in automobile se poate realiza cu diferite echipamente si solutii, dar important este ca detergenti utilizati sau solutiile sa fie special concepute in acest sens, pentru a curata autoturismul cat mai eficient, fara a deteriora suprafetele.

De retinut: folosirea solutiilor necorespunzatore pentru curatat caroseria si interioul masinii va pot deteriora:

-scaunele, husele sau tapiteria care se pot decolora, respectiv deteriora. Materialul devine mai subtire, iar acest lucru va duce la dezintegrarea lui in timp.

Cum putem evita aceste consecinte?

Inainte de a demara orice actiune de curatare a automobilului, recomandarea este de a realiza   o mini documentare despre produsele ce se vor utiliza in acest proces, pentru a va imbunatati estetic masina in mod eficient si placut.

Exista solutii profesionale de curatat elemente din interiorul masinii care nu au niciun efect secundar?

Echipa rapidauto.ro confirma: DA!

Pe noua platforma recent lansata de catre echipa Best Auto Vest, sunt disponibile piese auto, dar si accesorii profesionale, menite sa ajute la mentinerea curateniei si ambianta placuta in autoturism, intr-un mod profesional si de lunga durata.

Aceasta platforma a fost recent implementata pentru toti soferii sau detinatorii de automobile din Romania, dar si Europa.

Este dedicata in totalitate furnizarii de piese si accesorii auto realizate la un nivel profesional, platforma avand in stoc produse originale, dar si solutii aftermarket – cu livrare rapida si consultanta gratuita.

Revenind la solutiile profesionale pentru intretinerea / curatarea automobilului, dar fara efecte secundare, recomandarea vizeaza accesoriile special concepute pentru o curatenie inedita si de lunga durata din gama TURTLE WAX.

Cum pot ajuta solutiile profesionale Turtle Wax?

Utilizarea acestora vine insotita de avantaje pentru utilizatori multiple, precum:

– indepartarea rapida a prafului si a altor particule impregnate;

-nuantarea culorii si asigurarea protectiei de lunga durata, alaturi de un luciu deosebit al tapiteriei;

– aplicarea rapida si usoara.

-Pigmentii de culoare acopera micile zgarieturi

-Curata, lustruieste si protejeaza dintr-o singura aplicare

-protejeaza si suprafetele de metal neizolate impotriva coroziunii de pana la 20 de spalari.

Mai multe informatii privind solutiile de intretinere si curatare a automobilelor gasesc cei interesati pe platforma Rapidauto.ro.