Pregătește-te! Începe cea mai aglomerată perioada din an – luna cadourilor!

Dacă ați respectat în mod corespunzător distanțarea socială sunt șanse să fi trebuit să pierdeți câteva evenimente importante cu membrii familiei, mai ales cei care sunt în străinătate. Indiferent dacă planurile tale au fost puse în așteptare în ceea ce privește călătoriile, probabil că te simți puțin dezamăgit din cauza întregului lucru – și probabil că îți lipsesc oamenii cu care ai fi petrecut acele ocazii.

Însă poți oricând să îi surprinzi! Le poți trimite rapid și ușor cadouri! Alege Waltrans și serviciul de coletărie Belgia România.

La urmă urmei, poți cumpăra doar șosete, ciocolată sau after-shave de atâtea ori înainte că acestea să devină puțin la fel. Chiar și o mică schimbare a unui cadou generic poate arăta unei persoane dragi că îți pasă și că te-ai gândit să alegi ceva special.

Ce cadouri sunt în trend anul acesta?

  • Cutie pentru baie și înfrumusețare

Acest pachet de îngrijire  garantează aproape câteva zile de confort total. De la ulei de corp cu parfum floral și balsam de buze până la o lumânare drăguță și un săpun de salvie, această cutie de delicii aromate este un lucru cu care oricine ar fi bucuros să rămână acasă.

  • Carduri cadou

Cardurile cadou pentru cărți sau produse alimentare sunt întotdeauna un cadou binevenit. Începeți un club de carte la distanță lungă cu un prieten sau dă-i impuls să încerce în sfârșit rețeta despre care ai vorbit.

  • Camera Polaroid Originals OneStep+

O cameră instantanee în stilul anilor 70 cu conectivitate Bluetooth modernă este cel mai bun și ingenios cadou.  OneStep+ vă permite să vă conectați la aplicația Polaroid și să accesați efecte și funcții suplimentare, așa că, nu, nu este chiar la fel de analog că originalul – dar arată la fel de cool.

  • Set Karaoke

Acest set elegant pentru acasă ar fi cadoul perfect pentru cineva căruia îi place să cânte balade precum Beyoncé. Acesta este divertismentul de stat acasă cu prietenii.

  • Bombe fierbinți de cacao

Aruncă aceste bombe fierbinți de cacao inspirate de sărbători într-o cană plină cu lapte cald și vezi cum se topesc. Rezultatul final: ciocolată caldă bogată, încărcată cu mini bezele, bucăți de mentă și licăriri de bucurie festivă.

  • Mini frigider pentru îngrijirea pielii

Acum, membrul obsedat de frumusețe din familia ta își poate păstra serurile și produsele de îngrijire a pielii preferate aproape. Dacă au produse care trebuie încălzite, acest frigider are o setare și pentru asta.

Trimiterea unui colet de sărbători este o ocazie perfectă de a-ți surprinde prietenii sau rudele pe care nu le-ai mai văzut demult , chiar dacă va despart sute de kilometri.

Poate că sărbătorile din acest an vor fi diferite din cauza măsurilor menite să te protejeze pe ține și pe cei dragi, însă asta nu înseamnă că nu le poți face o surpriză de Crăciun!

Serviciile de coletărie  Waltrans îți vin în ajutor, fiind disponibile și în luna decembrie.

De asemenea firma Waltrans o3feră servicii de transport persoane România Belgia și transport persoane Germania la prețuri accesibile!