Potrivit horoscopului chinezesc, anul 2020 este al Șobolanului Alb de Metal. Acesta promite noroc tuturor celor care își vor realiza visele prin metode oneste. Zodiile care își pot schimba job-ul în anul 2020 sunt câinii și cocoșul, iar câștigurile vor fi sigure dar mărunte. Planurile mărețe nu vor reuși. Averile nu se fac în anul următor.

2020 este anul șobolanului care merge pe grindă, ceea ce înseamnă că are o privire de ansamblu și organizează totul extrem de bine. Potrivit calendarului oriental, Șobolanul de Metal îl va înlocui pe pedestal pe Mistrețul de Pământ și va deschide un nou ciclu astrologic de 12 ani.

Schimbarea anului în horosopul chinezesc se va face abia pe24 ianuarie 2020, până atunci vom avea o lună destul de dificilă. Anul 2020 va fi unul mai dificil decât 2019, se spune că planurile noi nu au sorți de izbândă.

Șobolanul, Calul, Cocoșul și Oaia se ceartă pe tot parcursul anului 2020.

Șobolanul este primul animal al horoscopului chinezesc, fiind cel mai respectat din zodiac. Totemul anului are un intelect înalt și intuiție. Șobolanul este un tactician și strateg genial, iată de ce acest animal ascuns și viclean reușește să facă față oricăror probleme.

În conformitate cu calendarul chinezesc, noul an 2020 începe nu pe 1 ianuarie, ci la a doua lună nouă după solstițiul de iarnă. Șobolanul de Metal își va intra în drepturi pe 25 ianuarie 2020 și își va încheia „mandatul” pe 11 februarie 2021.

Elementul anului 2020 este metalul, iar culoarea care îi corespunde – albă. Metalul este un material dur, care simbolizează perseverență, combativitate, forță, fermitate, hotărâre. Unui astfel de șobolan îi este caracteristică lupta pentru dreptate și un caracter dur, scrie realitatea.net.

Culoarea albă simbolizează puritatea, înțelepciunea, sinceritatea, intențiile nobile și perfecțiunea.

Semnul zodiacal îi va ajuta pe cei care vor încerca să-și atingă țintele prin mijloace oneste, păstrează mediul ambiant și are o atitudine respectuoasă față de oameni. Cei care vor încerca să-și realizeze obiectivele prin metode necinstite, vor fi loviți de eșecuri și de dezamăgiri.

Horoscopul chinezesc ne asigură că îmbinarea anului Șobolanului cu metalul va aduce noroc persoanelor ambițioase.

Cei care își propun să se îmbogățească și să crească pe scara ierarhică, Șobolanul le va ajuta să obțină rezultatul dorit cu condiția ca această persoană să se dedice plenar acestui scop.

În plus, Șobolanul ajută oamenii să fie vizionari, iar metalul – să fie mai răbdători.

Șobolanul are o memorie bună, capabilă să rețină cele mai mici detalii și să extragă când este necesar din profunzimile conștiinței informațiile utile. El este întotdeauna plin de energie, poate îmbina mai multe activități simultan și cere altora executări prompte.

Șobolanul nu poate fi contrazis și nici nu încercați să-i schimbați părerea. Șobolanul își apără punctul de vedere și acest lucru îl poate determina periodic spre un egoism. Anume din acest motiv în noul an trebuie să luptăm cu acest defect și în ciuda acestei tendințe distructive să ajutăm persoanele din jur.

Odată ce Șobolanul este un simbol al dragostei și atenției, noile relații din 2020 trebuie să fie construite în baza unei încrederi reciproce. În afară de aceasta, această zodie nu suportă situații în care oamenii ascund ceva unul de altul.

Calea onestității va deveni o prioritate, iar noua dragoste va fi una fericită și durabilă. Însă, odată ce elementul metalului îi face pe cei din jur mult mai reci și mai puțin comunicabili, stabilirea unor noi cunoștințe va decurge foarte lent.

În ceea ce privește starea sănătății, în această privință anul 2020 ne va bucura. Experții recomandă să fim mult mai activi, să facem sport, să ieșim din zona de confort. Astfel ne vom îmbunătăți dispoziția și starea sănătății.

În pofida faptului că Șobolanul își adună toate lucrurile de valoare în vizuină, el este un pragmatic și nu tolerează gunoaie și lucruri inutile în casă. Curățenia generală în locuință este una obligatorie în ajunul noului an. Trebuie să strângem totul și să spălăm geamurile, prin care lumina va pătrunde în casă.

Odată ce rozătoarele preferă niște cuiburi confortabile, sărbătoarea de revelion trebuie să fie petrecută în casă, alături de familie. Pe de altă parte, Șobolanule este un animal social, nu suportă plictiseala, motiv pentru care are nevoie de companii vesele.

În ce privește paleta de culori, trebuie să menționăm că gospodarul anului 2020 preferă culorile de bază liniștite: gri, alb, negru. O astfel de îmbinare poate fi utilizată în țesuturile sclipitoare atât în decorațiile de revelion, cât și pentru propriul aspect.

Stilul și contururile stricte pot fi suplimentate cu accesorii strălucitoare: pandative metalice, cercei strălucitori, broșe lucioase.

Dacă vă doriți mai multe nuanțe, dați prioritate culorilor pastelate, culori discrete și o decorare liniștită a interiorului, punând accent pe detalii.

Puteți apela cu curaj la materialele eco, mai ales că acestea sunt în tendință acum. Utilizarea lor poate sublinia respectul față de natură. Șobolanul va aprecia acest lucru.

Pentru masa de revelion există anumite condiții speciale. Toate rozătoarele sunt niște omnivori cu un apetit bun, care preferă să roadă ceva. Anume din acest motiv masa de sărbătoare poate fi una bogată, diversificată, însă fără elemente exotice. Sunt suficiente bucate simple și sățioase.

Un atribut important este cașcavalul. Mozzarella, gorgonzola, camembert, parmezan vor îmbuna Șobolanul.

Noul an 2020 va fi unul bisect, adică în calendar va apărea a 366-a zi (29 februarie). Anul bisect nu este o sentință, ci o excepție de la regulă! Să renunțăm la ideile că acesta ar aduce mai multe nenorociri, catastrofe și un dezechilibru al vieții. Totul va fi exact invers.

Odată ce anul 2020 va fi unul al Șobolanului de Metal, astrologii au declarat deja că metalul reprezintă o armură care ne va ajuta să ne protejăm de toate pericolele.

În același timp, trebuie să înțelegem că într-un an bisect se pot întâmpla evenimente neașteptate, la care nimeni nu se așteaptă.

Probabil, nu vom putea evita intrigi și conspirații, însă acest lucru nu presupune că trebuie să așteptăm pasivi în fața unor „uragane” fatale. Dimpotrivă, în astfel de ani trebuie să fim activi în toate aspectele vieții și să construim planuri prin care să reușim să extragem cașcavalul din capcană.

Astrologii afirmă că anul 2020 va deveni cea mai benefică perioadă pentru încheierea unor căsătorii, nașteri de copii, iar blana albă a șoricelului „va eclipsa” cu puritatea ei toate îndoielile și eșecurile.

Zodia Șobolal: Nu va fi foarte bine reprezentat și va avea o predispoziție către scandal.

Zodia Bivol: Vedeta zodiacului, tot ce vre se împlinește. În dragoste nu o să aibă noroc.

Zodia Tigru: Un an senzațional! Poate să își crească imaginea și să apară în fața oamenilor. Problema lor este că vor fi arțăgoși. Vo invidia și blestema.

Zodia Iepure: Este Cenușăreasa zodiacului. Nu au un an farte bun.

Zodia Dragon: O să aibă un an foarte bun dacă muncește și este consecvent.

Zodia Șarpe: O să aibă un an foarte bun dacă se asociază cu un Dragon. Un mic dragon pe șapcă, tricou, sau ca breloc, o să le aducă noroc.

Zodia Cal: Trebuie să ia o hotărâre importantă și este posibil să aibă un eveniment important în familie. Dacă nu iau deciziile bune se pot certa cu apropiații. Caii mai bătrâni o să aibă probleme de sănătate.

Zodia Oaie: Are o stea foarte bună în 2020, de dragoste și învățătură. Va fi subiectul bârfelor și trebuie să le ignore.

Zodia Maimuță: Va trebui să muncească non stop pentru a putea avea parte de tot ce și-au dorit.

Zodia Cocoș: Este cel mai fericit din zodiac. Trebuie să-și facă planuri de lungă durată.

Zodia Câine: Se confruntă cu vești proaste și au tendința de a face bani dar nu se bucură de ei.

Zodia Mistreț: Are un an bunicel, dar mare atenție la sănătate.