Platoul emisiunii ,,The Wall- Marele Zid” de pe Antena 1 găzduiește în seara aceasta două suflete pereche a căror poveste nu respectă rețeta tradițională a unei relații de dragoste.

Carmen Barbu și Mircea Bună s-au cunoscut încă din adolescență, dar destinul a avut planuri diferite pentru fiecare, astfel încât mai bine de cincisprezece ani nu au știut nimic unul de celălalt. Dar cum în viață totul se întâmplă cu un motiv, bucureștenii s-au reîntâlnit ca prin minune, iar această coincidență frumoasă i-a făcut să înțeleagă că viitorul este în mâinile lor.

Astăzi vin în concurs împreună să dezvăluie secretele unei relații fără egal, în care își sunt atât sot și soție, prieteni, cât și parteneri de încredere care luptă pentru același scop. Vor confrunta Marele Zid cu dorința de a-și îndeplini visul unei călătorii cu trenul în Tibet, pentru a descoperi misterul unei alt fel de culturi. Sunt oameni care și-au învățat lecția, iar diseară îl vor surprinde pe Valentin Butnaru, prezentatorul emisiunii, prin optimism, degajare, dar și prin modul în care se completează.

Timpul pe care l-au petrecut despărțiți îi apropie astăzi și mai mult, iar în competiție vor păși curajoși, dorind să demonstreze că pot construi orice cât timp sunt împreună. Semnele i-au urmat la tot pasul și speră că și prezența în acest concurs să fie o altă sincronizare fericită cu destinul. Parcursul lor în competiție, dar și modul în care cei doi vor lucra ca o pereche adevărată într-o competiție în care tensiunea poate zdruncita tot, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară pe Antena 1, de la ora 20:00.