Poverinii Patricia şi Francesco Paglieri au câştigat prima lor imunitate de la Asia Express

Patricia şi Francesco Paglieri, cea mai blândă şi respectuaosă echipă de la Asia Express, a reuşit minunea în Georgia. Poverinii au câştigat prima lor imunitate din cadrul reality show-ului produs şi difuzat de Antena 1.

După ce luni seară, Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia, în cea de-a șasea etapă Asia Express, marţi seară a venit rândul lui Patricia şi Francesco Paglieri.

Au găsit primii „Şeful Satului” şi au plecat primii cu maşina prin munţi. Avantajul s-a dovedit mină de aur pentru echipa italiană.

După un mic ghinion cauzat de o maşină care i-a luat la ocazie dar pentru că şoferul nu avea permis, i-a lăsat în mijlocul pustietăţii şi după ce urcaţi în a doua maşină au fost depăşiţi de Natantici, în cele din urmă, au ajuns primii la Irina Fodor.  Pe o ploaie torenţială, Poverinii au câştigat prima lor imunitate de la Asia Express- Drumul Împăraților.

Cursa nu a fost deloc ușoară, căci drumul sinuos de aproximativ șase ore până la ultima misiune a fost blocat de o avalanșă de zăpadă.

Mi s-a făcut greață, îmi era rău în mașină, iar la un moment dat am văzut drumul blocat. Pentru mine a fost un coșmar acest drum, va mărturisi Francesco.

Pe pagina de instagram a emisiunii Asia Express, fanii emisiunii au postat sute de mesaje de felicitare la adresa celor doi. Semn că Patricia şi Francesco Paglieri sunt foarte iubiţi de telespectatorii Asi Express.