Raspuns sigur si final: DA. Principala temere a unui adult este ca trebuie sa o ia de la capat cu o limba straina. Nu mai este in scoala, creierul nu mai e setat pe invatat. Cum sa te apuci de o alta limba straina daca ai peste 25-30 de ani? Cu metoda si profesorul potrivit, germana nu e asa o provocare.

Daca vrei, solutii exista

Bucurestiul are avantajul de a oferi o plaja imensa de servicii in orice domeniu. Practic, incapatanat sa fii si tot gasesti ceea ce iti trebuie. Asadar, daca este in cautarea unor cursuri de limba germana pentru incepatori, la prima cautare pe google vei descoperi ca poate exista mult prea multe oferte pentru tine. Cursuri de grup, meditatii germana, eventual si germana online. Nu te lasa asaltat de tonele de informatii. Hai sa gasim o solutie la modul organizat.

Sunt incepator, vreau germana

Si nu stii de unde sa te apuci. La modul ideal, uite ce ar trebui sa cauti:

  1. Ce pregatire are profesorul de germana
  2. Lucreaza cu adulti sau este un profesor de scoala
  3. Dupa ce manual se lucreaza la cursurile de germana
  4. Program, locatie si, bineinteles, pret.

Pregatirea este importanta dar incearca sa combini acest criteriu cu specializarea profesorului de germana. Ca incepator, ai nevoie de meditatii de germana pentru tine, nu dupa manual de scoala. Vrei sa inveti germana cu o poza cu o fetita sarind coarda sau dupa sabloanele de conversatie cerute de nemti?

In cadrul orelor de germana, conteaza extrem de mult materialele dupa care vei lucra. Germana nu s-a modificat atat de mult de-a lungul anilor astfel incat sa nu o recunosti, dar cat de bine este sa inveti dupa un manual din 1980?

Programul si locatia vor depinde exclusiv de tine. In ceea ce priveste pretul pentru meditatii germana Bucuresti, nu intotdeauna ce este ieftin este si bun. Nu te lasa pacalit de un pret derizoriu cu alti 4 adulti in grupa. Cauta profesorul potrivit pentru tine! Sigur il vei gasi!