Pentru ca sunt la tot mai mare căutare în zilele noastre, casele de pariuri și-au extins ariile pentru a putea satisface nevoile publicului vast, însetat de senzația pe care o are atunci când riscă. Este o activitate ce antrenează intuiția,e dar și simțul obiectiv. Totodată, este și o activitate legală, permisă doar persoanelor de peste 18 ani.

Un avantaj în plus îl au casele de pariuri ce și-au dezvoltat ariile și în mediul online. Cota2.ro este platforma online ce colaborează cu numeroase case de pariuri precum Fortuna, Betano, Betfair, Superbet și mulți alții. Cota2 reprezintă platforma ideală de unde se poate paria deoarece este mereu actualizată cu viitoarele meciuri pe care se poate paria, știri din sport, dar și rezultatele meciurilor anterioare.

Biletul zilei – șanse mai mari de câstig în fiecare zi

Totodată, se poate paria și pe biletul zilei de la Cota2.ro. Se poate opta pentru un bilet format din 3 meciuri, doua meciuri și nu numai. Alegerea biletului zilei se face și în funcție de cotele aferente. Aceste cote reprezintă de fapt un număr ce face corespondența dintre posibilul câștig și miza pariată.

Pentru a merge mai la sigur, indicat este să se parieze pe echipa ce are o cota mai mică. Cu cât cota este mai mică, cu atât șansele de câștig sunt mai mari și viceversa. În cazul unei victorii a echipei cu o cotă mai mică, suma câștigată va fi substanțială.

Trebuie menționat și faptul că orice persoană poate stabili cota unui meci, iar în acest fel poate beneficia de un venit sigur.

Totodată, persoanele ce urmăresc statisticile unui meci, au un avantaj în ceea ce privește câștigul. Urmărirea statisticilor este un real folos atunci când se joacă la pariuri sportive. Există tot felul de strategii la pariuri bazate pe clasamente și statistici. Vezi aici ponturi pariuri castigatoare, se poate începe chiar cu asta.

Bonusurile atractive oferite de casele de pariuri

Pentru a-și motiva clienții, casele de pariuri oferă bonusuri substanțiale fiecărui membru nou. Acești bani pot fi investiți în jocuri fără a fi nevoie de o depunere pentru a avea acces la ei. Totuși, suma de inceput, dar și unele reguli aferente diferă de la o casă de pariuri la alta. Dacă se reușește multiplicarea acelor bani, dorința, dar și pasiunea jucătorilor pentru pariuri va lua amploare.

Specializarea pe un singur sport, de preferat unul mai puțin popular

Un sport precum fotbalul, este cel la care pariază mulți împătimiți de pariuri, iar casele acordă atenție maximă acestui sport. Echipele renumite primesc de multe ori cote diverse așa că este greu să se câștige o sumă însemnată de bani din asta.

Se poate paria la fel de simplu și pe o echipă de hochei sau handbal, acolo unde cotele asigură o mai mare siguranță în ceea ce privește câștigul. Dacă nu se dețin suficiente cunostințe într-un alt sport decât fotbalul, categoriile de value bets din cadrul caselor de pariuri sunt o sursă de inspirație.

Pe site-ul Cota2.ro exista și rubrica intitulată Tutoriale de unde se pot căpăta cunostințele necesare pentru un pariu cât mai sigur. Acolo se regăsesc numeroase articole și tutoriale video ce se bazează pe strategii bine puse la punct. Toate aceste tutoriale nu asigură câștigul complet, totul ține de norocul si intuiția fiecăruia.

Trebuie menționat de la început că șansele de câștig sunt de 50%, în cazul în care nu se pariază după un sistem sau o strategie. După un sistem de pariuri, o rată de câștig de 30 – 40% poate să aducă mai mulți bani. Având în vedere că 50% sanse de castig sunt și atunci când se aruncă cu banul, câștigurile în pariuri poti fi substanțiale de la inceput.

Ce înseamnă Bankroll?

Bankroll-ul este unul dintre cele mai importante aspecte privind pariurile sportive. Mai pe scurt, reprezintă banii ce se pun in joc. Acești bani trebuie puși în joc asumat, daca nu se tratează corespunzător acest aspect, necesitatea banilor și disperarea pot influența psihicul și calmul, rezultând pierderea totală.

Pentru un surplus de detalii și ponturi pentru un pariu învingător, cota2.ro sta la dispoziția tuturor. Acolo se pot găsi și mai multe detalii legate de biletele zilei, ponturi tipseri și topul bonusurilor.