Victor Ponta îl face praf pe Klaus Iohannis după ce vineri, în ședința CSM, Președintele României a făcut afirmații extrem de dure la adresa lui Liviu Dragnea și a Lui Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul prim ministru al României, Victor Ponta, îl desființează pe Klaus Iohannis după ieșirile nervoase ale Președintelui.

Cand am spus in 2014 ca va fi BASESCU 2 am fost prea optimist !!! E mai rau – sclavul Sistemului , santajabil din prima zi, ranchiunos, razbunator si lipsit total de orice sentiment uman /plus habarnist si arogant! Ce vina avem noi cei care nu l-am votat?!??”, a scris Victor Ponta pe facebook.

Prezent vineri la ședința CSM, Iohannis a lansat atacuri în rafală la Liviu Dragnea. și Tăriceanu.

”Sunt unii care chiar au impresia că sunt deasupra legii și mă refer la persoane care au poziții publice, ori așa ceva nu se poate. Statul de drept este o noțiune care s-a vehiculat intens în ultima vreme. O democrație puternică fără independența justiției, fără stat de drept nu există. Când infractorii spun cu voce tare cum vor să îndoaie statul de drept și cum vor să facă dreptate, iar dacă dumneavoastră tăceți, pentru că ei consideră că așa este normal. Sunt politicieni care au impresia că dacă nu spuneți nimic, înseamnă că nu s-a întâmplat nimic. Sunt politicieni care cred că dacă au fost condamnați sau au fost trimiși în judecată ei de fapt sunt băieții buni pentru că ei au multe voturi în spate. Eu nu pot să fiu de acord cu așa ceva”, a spus Klaus Iohannis, la ședința CSM.