Ponta îl face praf pe Iohannis: E sclavul Sistemului, șantajabil din prima zi. Habarnist și arogant

Ponta îl face praf pe Iohannis: E sclavul Sistemului, șantajabil din prima zi. Habarnist și arogant
loading...

Victor Ponta îl face praf pe Klaus Iohannis după ce vineri, în ședința CSM, Președintele României a făcut afirmații extrem de dure la adresa lui Liviu Dragnea și a Lui Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul prim ministru al României, Victor Ponta, îl desființează pe Klaus Iohannis după ieșirile nervoase ale Președintelui.

Cand am spus in 2014 ca va fi BASESCU 2 am fost prea optimist !!! E mai rau – sclavul Sistemului , santajabil din prima zi, ranchiunos, razbunator si lipsit total de orice sentiment uman /plus habarnist si arogant! Ce vina avem noi cei care nu l-am votat?!??”, a scris Victor Ponta pe facebook.

Prezent vineri la ședința CSM, Iohannis a lansat atacuri în rafală la Liviu Dragnea. și Tăriceanu.

”Sunt unii care chiar au impresia că sunt deasupra legii și mă refer la persoane care au poziții publice, ori așa ceva nu se poate. Statul de drept este o noțiune care s-a vehiculat intens în ultima vreme. O democrație puternică fără independența justiției, fără stat de drept nu există. Când infractorii spun cu voce tare cum vor să îndoaie statul de drept și cum vor să facă dreptate, iar dacă dumneavoastră tăceți, pentru că ei consideră că așa este normal. Sunt politicieni care au impresia că dacă nu spuneți nimic, înseamnă că nu s-a întâmplat nimic. Sunt politicieni care cred că dacă au fost condamnați sau au fost trimiși în judecată ei de fapt sunt băieții buni pentru că ei au multe voturi în spate. Eu nu pot să fiu de acord cu așa ceva”, a spus Klaus Iohannis, la ședința CSM.

Categorii: ȘTIRI

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Georgescu Viorel
    Georgescu Viorel 6 ianuarie, 2017, 20:44

    ” Fiţi mai vocali, ” este unul din indemnurile presedintelui..care si la Timisoara , la deschiderea anului universitar indemna studentii sa fie „vocali” sa manifesteze..e foarte curios ca unul care trebuie sa idemne la respectarea regulilor democratice (democratie=vointa poporului) tot face indemnuri la „vocalize” („?) la manifestatii , practic indeamna anumite categorii impotriva altora si asta nu se cade , nu este corect ..oare cand l-a chemat pe ascuns pe Tariceanu sa faca alta „majoritate” acesta nu era „PENAL”..cand era gata sa-i acorde orice functii numai sa isi faca el o majoritate sa aiba guvernul ” MEU ” ?? Acum 2 saptamani nu era penal Tariceanu si acum este ? prezumtia de nevinovatie nu exista ? si pentru ce ? pentru asa zisa invinuire de” minciuna penala”? PSD nu face greseala pe care ati facut-o in 2012 in timpul guvernarii Ponta, ca acest presedinte si cei care il conduc vor face tot posibilul sa va distruga si cu voi si destinul tarii ..si asa au reusit sa isi infiltreze in parlament cozile de topor ..nu mai acceptati „coabitarea” se da o lupta pe fata contra PSD si ALDE , asa ca nu lasati sa va scape din mana puterea pe care populatia v-a dat-o la vot ..aveti majoritate , exploatati-o cat mai aveti aceasta majoritate , ca nu se stie ce jocuri murdare se mai pot face

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<