Poliţistul care a ucis o fetiţă de 11 ani, pe trecerea de pietoni, a fost lăsat în libertate. Procurorul de caz a dispus doar măsura controlului judiciar. La ieşirea de la audieri, poliţistul s-a îmbrâncit cu jurnaliştii, a refuzat să răspundă la întrebări, şi-a pus gluga în cap şi s-a urcat într-o maşină şi dus a fost.

În timp ce familia Raisei se pregătesc de înmormântare, poliţistul care a spulberat-o pe trecerea de pietoni, este liber.

Deşi a circulat cu 80 km pe oră şi nu se afla în misiune, iar o fetiţă a fost accidentată mortal, procurorul de caz a decis că nu se impune reţinrea pentru 24 de ore şi proprunerea instanţei pentru arest preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

Poliţia Română îşi apără poliţistul criminal încercând să-l acopere. Avea viteză pe motiv că era în misiune. În realitate, poliţistul se ducea cu maşina poliţiei să îşi cumpere de mâncare.

Polițiștul care a accidentat cu mașina două minore, pe una dintre ele mortal, pe trecerea de pietoni, ieri, în București, nu era în misiune în timpul incidentului și nu avea semnalele acustice pornite, doar pe cele luminoase, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului, Radu Călin.

„La acest moment de administrează mijloacele de probă pentru stabilirea întregului cadru procesual și se fac cercetări cu privire la aceste aspecte”, a spus Radu Călin, după ce i s-a adus la cunoștință faptul că ieri purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a spus că polițistul se afla în misiune.

Polițistul de la secția 5 din Capitală, care a ucis o fată pe o trecere de pietoni, are 27 de ani și conducea mașina cu un permis emis de Marea Britanie.

Agentul de poliție a împins-o cu piciorul pe fata cea și-a pierdut viața. Prin acest gest polițistul a vrut să verifice dacă fata mai trăiește.