Un vechi proverb românesc spune că ”Dacă semeni vânt, culegi furtună”. Clasa politică din România primește ceea ce a semănat în 27 de ani. Un grup de tineri sătui să fie conduși de politicieni corupți, au pus bazele unui proiect prin intermediul căruia vor să schimbe actuala clasă politică.

Românii sunt chemați să se unească într-un proiect unic prin care vor concedia actualii politicieni. Cu toții ne dorim să scăpăm de actualii politicieni, dar ce punem în loc? Nu e de ajuns să spunem că doar vrem să scăpăm de ei. Trebuie să venim și cu soluția salvatoare, de înlocuire.

Un grup de tineri s-au gândit să pună bazele unui proiect original și unic în România unde să crească noua generație de politicieni. Pentru că vor ceva nou, tinerii au botezat proiectul ”Noua Românie”.

Adevărata schimbare în România înseamnă înlocuirea actualei clase politice și implicit a întregului sistem administrativ conceput și numit tot politic. Acest lucru nu se poate face peste noapte. Așadar, poți înlocui actuala clasă politică cu alta nouă, dar tânără, profesionistă și curată.

Cum ceva bun nu se construiește peste noapte, este nevoie de implicare constantă timp unul, doi, chiar trei ani, pentru a pune pe picioare o nouă generație de politicieni.

De doi ani, acest lucru se întâmplă în Noua Românie. Dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii 7 ani, nu ai deținut funcții locale ori naționale și îți dorești să iei parte la schimbare, ești binevenit în PNR.

Noua Românie este pepiniera care crește noua generație de politicieni care să conducă România spre adevăratul progres. Dacă ești egoist și te gândești la cum să îți fie doar ție bine, cum să-ți rotunjești veniturile sau ai alte interese, e cazul să nu faci pasul către PNR, căci nu esti potrivit pentru proiect. Oportuniștii care întreabă tot timpul ”DA CE ÎMI IESE DACĂ MĂ BAG?”, nu sunt acceptați în PNR.

Cum poți să te înscrii în Noua Românie?!

Simplu. Dacă ai minim 18 ani și în ultimii 7 ani nu ai fost înscris ca simplu membru în alt partid, poți să completezi formularul online.

În circa două minute ai terminat de completat formularul online, cererea ajunge la Sediul Central al PNR și în scurt timp vei fi contactat pentru a valida înscrierea.

Potrivit legii 14/2003, cei care aderă la un partid, trebuie să plătească lunar o cotizație. Noua Românie are una dintre cele mai mici cotizații din țară: 5 lei lunar (60 lei pe an).

Cotizația este utilizată pentru a asigura independența financiară a Noua Românie.

Pe site-ul oficial al PNR găsești Statutul și Programul Politic, cât și informații despre conducerea Noua Românie cât și activitatea zilnică a PNR.

Dacă vrei schimbare, trebuie să te implici. Dacă aștepți ca totul să se producă de la sine, poți să aștepți mult și bine. Nepăsarea a dus ca România să fie condusă de politicieni neprofesioniști, corupți și indolenți față de problemele reale ale românilor. Dacă vrei altceva, implică-te. Acum ai și cum și unde. Doar să vrei să faci ceva.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie!