Politicienii români au zilele numărate. Iată ce le pregătește un grup de tineri români

Politicienii români au zilele numărate. Iată ce le pregătește un grup de tineri români
loading...

Un vechi proverb românesc spune că ”Dacă semeni vânt, culegi furtună”. Clasa politică din România primește ceea ce a semănat în 27 de ani. Un grup de tineri sătui să fie conduși de politicieni corupți, au pus bazele unui proiect prin intermediul căruia vor să schimbe actuala clasă politică.

Românii sunt chemați să se unească într-un proiect unic prin care vor concedia actualii politicieni. Cu toții ne dorim să scăpăm de actualii politicieni, dar ce punem în loc? Nu e de ajuns să spunem că doar vrem să scăpăm de ei. Trebuie să venim și cu soluția salvatoare, de înlocuire.

Un grup de tineri s-au gândit să pună bazele unui proiect original și unic în România unde să crească noua generație de politicieni. Pentru că vor ceva nou, tinerii au botezat proiectul ”Noua Românie”.

Adevărata schimbare în România înseamnă înlocuirea actualei clase politice și implicit a întregului sistem administrativ conceput și numit tot politic. Acest lucru nu se poate face peste noapte. Așadar, poți înlocui actuala clasă politică cu alta nouă, dar tânără, profesionistă și curată.

Cum ceva bun nu se construiește peste noapte, este nevoie de implicare constantă timp unul, doi, chiar trei ani, pentru a pune pe picioare o nouă generație de politicieni.

De un an și jumătate, acest lucru se întâmplă în Noua Românie. Dacă nu ai mai fost în alt partid în ultimii 7 ani, nu ai deținut funcții locale ori naționale și îți dorești să iei parte la schimbare, ești binevenit în PNR.

Noua Românie este pepiniera care crește noua generație de politicieni care să conducă România spre adevăratul progres. Dacă ești egoist și te gândești la cum să îți fie doar ție bine, cum să-ți rotunjești veniturile sau ai alte interese, e cazul să nu faci pasul către PNR, căci nu esti potrivit pentru proiect. Oportuniștii care întreabă tot timpul ”DA CE ÎMI IESE DACĂ MĂ BAG?”, nu sunt acceptați în PNR.

Cum poți să te înscrii în Noua Românie?!

Simplu. Dacă ai minim 18 ani și în ultimii 7 ani nu ai fost înscris ca simplu membru în alt partid, poți să completezi formularul online.

În circa două minute ai terminat de completat formularul online, cererea ajunge la Sediul Central al PNR și în scurt timp vei fi contactat pentru a valida înscrierea.

Potrivit legii 14/2003, cei care aderă la un partid, trebuie să plătească lunar o cotizație. Noua Românie are una dintre cele mai mici cotizații din țară: 5 lei lunar (60 lei pe an).

Cotizația este utilizată pentru a asigura independența financiară a Noua Românie.

Pe site-ul oficial al PNR găsești Statutul și Programul Politic, cât și informații despre conducerea Noua Românie cât și activitatea zilnică a PNR.

Dacă vrei schimbare, trebuie să te implici. Dacă aștepți ca totul să se producă de la sine, poți să aștepți mult și bine. Nepăsarea a dus ca România să fie condusă de politicieni neprofesioniști, corupți și indolenți față de problemele reale ale românilor. Dacă vrei altceva, implică-te. Acum ai și cum și unde. Doar să vrei să faci ceva.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie!

Categorii: POLITICĂ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

 1. Melba
  Melba 8 martie, 2017, 20:45

  Un partid cu asemenea ambitii nu se poate constitui prinn corespondent ci prin contact direct de la om la om Este o munca titanica in care lideri trebuie sa ia tara la picior si prin conferinte sa prezinte statutul, programul si scopul. Deasemeni cu privire la statut trebuie ca partidul pentru a fi credibil sa ceara si sa accepte propunerile si parerile membrilor sai astfel incat statutul sa se imbunatateasca in continuu.

  Reply this comment
 2. Geanta Viorel
  Geanta Viorel 8 martie, 2017, 22:48

  Am vrea să știm mai multe despre acest partid…….inițiatorii,prezentarea partidului prin mijloace masmedia,programul,……!?

  Reply this comment
 3. ramona
  ramona 8 martie, 2017, 23:58

  am fost in ppdd..doar la numar..am crezut ca Romania va inflori..nu am apucat sa cotizez..am avut baner pe casa..se poate sa ma inscriu totusi..unde platim ca card nu avem si cum stim ca acesti bani sunt pentru salvarea tarii ..cum il demiteti totusi..ca strada pasnic nu a reusit..pote vom da dublu..dar vreau sa stiu pentru ce..ca sa pot transmite macar mai departe..experienta nu aveti dar cred ca ati fi convingatori doar daca atunci cand veti initia o lege veti arata oamenilor ca o faceti cu biblia inainte deschisa la cele 10 porunci si la cele doua ale lui Isus din NT

  Reply this comment
  • Adi
   Adi 9 martie, 2017, 21:11

   Ramona, dacă ai fost în ppdd,eu zic să renunți la politică, las-o pentru alții, Fără supărare

   Reply this comment
 4. maria ciontu
  maria ciontu 11 martie, 2017, 21:05

  Care este varsta maxima?

  Reply this comment
 5. barbu florea
  barbu florea 17 mai, 2017, 13:30

  DACA ROMANII AR AVEA „ COLOANA VERTEBRALA „ AR APLICA la ALEGERILE VIITOARE „” LUSTRATIA ELECTORALA „”

  “ CUTITUL “ tiraniei “ SECURISTO-COMUNISTE “din ultimii 27 de ani, a ajuns la “ OSUL POPORULUI ROMAN “ , care acum, in disperare de “ VIATA “ a iesit in strada, pentru “ NOUA ORDINE “ , care sa-i asigure un trai decent, demn de mileniul trei, ca dezvoltare si civilizatie . S-a saturat, ca “AUSTERITATEA “ sa fie numai a lor, a celor multi, marginalizati si pauperizati, iar bogtia, acumularile ilicite sa fie ale “ ALESILOR SI NUMITILOR LOR “ . A caror “ OPULENTA “ A DEVENIT SFIDATOARE si PROTEJATA, MAI NOU “” LEGIFERATA PROTECTIA, AMNISTIA, GRATIEREA si MODIFICAREA CODULUI PENAL “” , prin “ ORDONANTE DE URGENTA “ tacit, fara ordine de zi si neconstitutional, de catre “ GUVERNUL MAFIOT GRINDEANU – PSD “ .
  Numai interventia in forta din data de 19.01.2017 a Presedintelui Romaniei KlausIohannis, care a participat la SEDINTA DE GUVERN , surprinzand in FLAGRANT si BLOCAND EMITEREA acestor O.N.G. , care ar fi spalat de “ PACATE “ pe toti CORUPTII SI TRADATORII , din Romania ultimilor 27 de ani de NEOCOMUNISM. In Romania actuala , NOUA ORDINE se poate realiza NUMAI PRIN:

  “” LUSTRATIA ELECTORALA “”

  sau

  “ REVOLUTIA DE CATIFEA pentru O NOUA ORDINE “

  Urmeaza in anul 2017 “ Alegeri Parlamentare Anticipate “ si MAI TARZIU pentru “ Parlamentul European “ , pentru mine este clar si ar trebuii sa fie si pentru dumneavoastra , majoritatea romanilor din tara si din diaspora emigrarii , ca nici una dintre “ anterioarele si actualele elite politice “ alesii si numitii lor, in orice combinatie (care a fost sau nu incercata), nu va reusii sa schimbe in “ bine “ acuala situatie a tarii si a poporului roman, in primul rand pentru ca aceste elite sunt “ frati de furaciune si tradare “ din perioada de mai sus. Este nevoie ca viitoarele alegeri, sa aduca tarii O PUTERE MAJORITARA formata din romani patrioti, competenti, curati si care nu au fost “ COMPLICI “ la “ ACTUALUL DEZASTRU NATIONAL “ , fara compromisuri si aliante in formarea majoritatii parlamentare si a guvernului, ca pana acum si O OPOZITIE INOITA , din care sa nu mai faca parte ANTERIORII si ACTUALII – alesi si numitii lor, care au generat cele doua PERIOADE DE TRISTA AMINTIRE – comunista si neocomunista.
  Solutia acestei schimbari, este “ LUSTRATIA ELECTORALA “ adica “ cei care au fost alesi sau numiti, sa nu mai fie alesi sau numiti “ , in functii publice, pe timp de cel putin 10 (zece) ani, timp in care sa fie la dispozitia “ JUSTITIEI LUSTRATE “, masura impusa de “ SITUATIA DEZASTROASA “ in care a ajuns Romania , o tara daruita de Dumnezeu cu atatea resurse naturale si un popor , in majoritatea lui harnic, educat, onest, patriot si de sine statator de-a lungul istoriei, sub conducerea si administrarea lor .
  LUSTRATIA s-a manifestat in ultimii 27 de ani , ca la punctele urmatoare A si B si acum se impune punctul C :
  A – Lustratie Revolutionara – ratata dupa 1989 … este vorba despre “ Proclamatia de la Timisoara – punctual 8 “
  B – Lustratie Legislativa – deasemenea ratata (interesat) dupa 1989, prin tradarea si tergiversarea, in Parlamentele Romaniei de pana acum, a “ Proiectului Legii Lustratiei “ , initiat de revolutionari in 1989, si inaintat Parlamentului de Sergiu Nicolaiescu, Mona Musca s.a. . Care a trecut (GREU) de Senat, in 2006, de Camera Deputatilor in 2010 si ANULATA , ca neconstitutionala de catre Curtea Constitutionala, inainte de Promulgare, tot in anul 2010, pentru ca sa nu fie un precedent periculos , pentru sistemul corupt anterior si actual din Romania, legea ne mai fiind de actualitate, deoarece se referea la perioada de dinainte de 1989 .
  C – Lustratie Electorala – care nu trebuie ratata la alegerile viitoare, fiind singura posibilitate democratica si pasnica, prin care se poate realiza schimbarea COMPONENTEI structurilor puterii, opozitiei, celor trei puteri ale statului, administratiilor locale si centrale s.a., spre o noua ordine dreapta, echitabila, nationala, demna, si nu in ultimul rand competitiva, cu valorificarea tuturor resurselor tarii , numai in interesul poporului Roman in totalitatea lui, fara discriminare.
  Ca urmare , “ CETATENII ROMANI CU DREPT DE VOT – UNITI “ reprezinta “ ADEVARATA PUTERE “ a statului Roman … si daca traiti greu, a-ti fost furati,umiliti, marginalizati, saraciti, fara locuri de munca sau prost platite, nevoiti sa emigrati, cu copii si batranii batjocoriti de asistenta sociala si medicala, lipsiti de cele mai elementare conditii de viata si securitate, fiind supusi unui perfid si continuu genocid, schimbati-va viata prin “” LUSTRATIE ELECTORALA “” , fereasca Dumnezeu de o noua “” lustratie revolutionara “”.
  ACUM ROMANII S-AU OBIJNUIT CU “ jocurile politice diversioniste “ si “ NU VOR MAI PUTEA FI PACALITI “ ca in ultimii 27 (douazecisisapte) de ani, IAR LA VIITOARELE ALEGERI , VOR VOTA MAJORITAR SI RESPONSABIL, aplicand tuturor FOSTILOR, ACTUALILOR ALESI , dar, si NUMITILOR LOR ….. “” LUSTRATIA ELECTORALA urmata de LUSTRATIA ADMINISTRATIVA in Autoritatile Publice “” .

  Doamne lumineaza-i si ocroteste-i pe Romanii … !
  Din tara si din diaspora disperarii … !

  Barbu Florea

  ………….amanunte in http://www.barbu-florea.ablog.ro

  Reply this comment

Scrie un comentariu

<