Poarta bratari dama pietre semipretioase pentru a atrage energiile pozitive in viata ta

De-a lungul istoriei, au fost folosite cristale si pietre vindecatoare pentru a valorifica elementele datatoare de viata ale Pamantului si Universului. In termeni moderni, este o tehnica pseudoscientifica de medicina alternativa care foloseste pietre si cristale semipretioase pentru a vindeca corpul si spiritul. Pietrele naturale, cum ar fi cuartul, ametistul sau opalul, sunt adesea piese obisnuite. Desi nu exista o baza stiintifica pentru aceste afirmatii, exista voci care spun ca aceste tehnici au anumite puteri de vindecare.

 

Aceste pietre sunt adesea folosite pentru a elimina energia negativa, a echilibra energia pozitiva sau a actiona ca o ancora in timpul procesului meditativ. Se stie ca fiecare piatra pretioasa are o putere secreta unica pentru a induce vindecarea divina. Aceasta practica dateaza de secole, de la Ayurveda indiana la terapii antice chinezesti, precum si ca metoda vindecatoare pentru alte cateva civilizatii antice. Anticii au facut bratari cu margele din pietre naturale pe care sa le poarte pentru a tine aceasta putere mistica aproape in fiecare zi. Fiecare bratara avea un element diferit, fie ca era vorba de sanatate, prosperitate, curaj, putere, avere sau incredere. Bratarile sunt si acum purtate de toti, insa in special de femei.

 

Vom vedea in cele ce urmeaza modul in care aceste bratari dama pietre semipretioase sunt benefice pentru tine si iti aduc pozitivitate. Nu spunem ca vindeca boli grave, dar vor aduce o influenta pozitiva in viata ta in aceste vremuri grele.

 

  1. Proprietati vindecatoare ale pietrelor din bratari

 

Credinta ca aceste pietre semipretioase naturale au puteri de vindecare provine din ideea ca energia a fost absorbita de piatra de milioane de ani. Prin urmare, prin crearea de bratari cu margele pe care oamenii sa le poarte, aceste pietre semipretioase naturale vor ajuta la crearea unei vibratii cosmice pozitive care va influenta foarte mult mintea, corpul si sufletul.

 

Bratarile realizate cu pietre semipretioase naturale ajuta la crearea vibratiilor cosmice pozitive care afecteaza foarte mult corpul, mintea si sufletul. De exemplu, bratara cu margele de cuart roz este renumita pentru atragerea iubirii, precum si evocarea acelor sentimente.

 

O alta piatra frumoasa, care este cunoscuta pentru ca aduce energii pozitive, precum si protectie spirituala, este bratara cu margele Lapis Lazuli. Se stie ca este piatra logicii, a comunicarii si a adevarului. Se crede ca energia pietrei iti imbunatateste abilitatile si idealurile comunicative. Nuantele vibrante de albastru ale pietrei sunt pline de emotii profunde care se leaga de inima ta.

 

Culturile antice foloseau pietre naturale pentru capacitatea lor de a oferi nu numai forta spirituala, ci credeau ca lupta si impotriva bolilor. Conform legendelor, aceste pietre sunt mai degraba folosite pentru vindecarea tulburarilor de tensiune arteriala, migrene, afectiuni cardiace si asa mai departe, mai degraba decat bolile virale. Este vorba mai mult despre o echilibrare interna a corpului.

 

Teoria este ca pietrele naturale au un mod neobisnuit de a calma si armoniza oamenii. Se stie ca pietrele precum ochi de tigru ofera curaj si confera persoanei un sentiment de calm.

 

  1. Meditatie

 

In afara de energiile spirituale pe care le ofera, pietrele semipretioase au fost folosite de secole ca ancora pentru meditatie. Calugarii budisti cred ca interactioneaza activ cu mintea subconstienta. Acestia cred ca pietrele maresc fluxul intern de energie al corpului pentru a imbunatati procesul de meditatie.

 

Pietrele naturale plasate pe corpul tau activeaza si energizeaza chakrele, mintea si corpul pentru a experimenta o mai mare creativitate si pace interioara. Pietrele pentru meditatie care rezolva conflictele interioare si iti activeaza chakrele sunt ametistul, Lapis Lazuli, piatra de lava, fluorita, ochi de tigru, turcoaz si chihlimbar. Aceste pietre naturale aduc o persoana mai aproape si in conexiune cu Mama Pamant. Actioneaza ca o busola interna care te ghideaza prin forta emotionala de care ai nevoie. Prin echilibrare, precum si prin meditatie, te va ajuta sa te odihnesti mai bine noaptea, sincronizand ritmul circadian (ceasul corpului).

 

Si, indiferent de puterile energetice ale pietrei, daca ai un somn bun, iti va stimula starea de spirit si iti va aduce mai multa pozitivitate. Astfel poti purta o bratara cu agat, pentru a-ti spori somnul. Triburile native au crezut ca induce vise psihice, amelioreaza stresul si creste circulatia sangelui creierului pentru un somn mai profund.

 

  1. Stil

 

Bratarile au devenit o tendinta majora a modei. O linie de bratari cu pietre semipretioase este considerata la moda! In plus, pietrele semipretioase au toate culorile pamantului, astfel incat pot fi foarte usor de asortat. Si din moment ce fiecare piatra are mii de ani de istorie in spate, sa stii pietrele pe care le porti iti pot fi de folos. De exemplu, piatra ochi de tigru a fost o bijuterie populara pentru razboinicii egipteni, deoarece le oferea putere si curaj. Si se crede ca contine puterea Pamantului si a Soarelui.

 

  1. O cauza nobila

 

Bratarile cu margele din pietre semipretioase sunt naturale! Multe femei le poarta pentru moda, dar, de asemenea, tind sa favorizeze echilibrul lumii noastre. Nu mai exista procese de fabricatie care includ plastic sau alte substante nocive. Sunt doar pietre oferite de natura.

 

  1. Poate influenta destinul

 

Un alt fapt benefic despre bratara cu pietre este ca fiecare persoana are o piatra de nastere pe baza hartii personale a destinului. Harta nasterii va identifica care este piatra cea mai potrivita si va amplifica punctele tari naturale ale acelei persoane. Potrivirea pietrei relevante cu semnul zodiacal te va ajuta sa obtii un impuls de energie pozitiva care iti va aduce mai multa bucurie si fericire.

 

Trebuie sa fii echilibrata spiritual si sa te asiguri ca emotiile tale sunt in armonie. Daca arati bine in exterior, acest lucru se va reflecta in interior, si asta iti va spori increderea. Odata ce te vei simti bine emotional, fizic si mental, toate acestea iti vor aduce mult mai multa pozitivitate si fericire in viata.