Partidul Noua Românie solicită parlamentarilor să înăsprească pedepsele pentru faptele de corupţie cât şi pentru cele comise cu violenţă şi recuperarea integrală a prejudiciilor. În plus, PNR solicită Parlamentului şi Guvernului României, măsuri de prevenire a actelor de corupţie.

Partidul Noua Românie are toleranţă zero pentru faptele de corupţie cât şi pentru cele comise cu violenţă. PNR nu este de acord cu reducerea pedepselor pentru faptele de corupţie.

PNR se opune modificărilor legislative care reduc pedepsele pentru faptele de coruţie cât şi pentru cele care vizează acte de violenţă fizică la adresa altor persoane. PNR nu tolerează actele de corupţie şi nici pe cele antisociale care prezintă pericol public pentru societate. Parlamentul trebuie să crească pedepsele pentru cei care comit fapte de corupţie, crime, agresiuni fizice şi/sau violuri. Cei care comit astfel de fapte trebuiesc pedepsiţi exemplar şi reeducaţi pentru a nu recidiva. Închisoarea trebuie văzută ca un mjloc de reeducare şi nu doar ca o pedeapsă şi atât. Însă nici nu putem fi blânzi cu cei care fură şi comit lucruri grave în societate. PNR propune dublarea măsurilor pentru corupţie şi recuperarea integrală a prejudiciului. În cazul în care făptuitorul este de acord să plătească integral prejudiciul, legiuitorul poate să prevadă o măsură mai blândă şi judecătorul să-i aplice o măsură privativă de libertate cu suspendare sau la domiciliu. În caz de recidivă, pedeapsa să fie de două ori mai aspră. Pentru crimă, PNR cere înschisoare pe viaţă pentru cei care comit astfel de fapte grave care duc la moartea unui om”, a declarat Preşedintele PNR, Sebastian Popescu.

Partidul Noua Românie solicită Parlamentului şi Guvernului României, măsuri de prevenire a actelor de corupţie prin instituţiile de control aflate în strucura de organizare adminsitrativă a statului român. Dacă măsurile de control preventiv ar fi efectuate permanent, faptele de corupţie s-ar diminua considerabil şi astfel bugetul de stat nu mai este păgubit prin diverse metode.

Noua Românie a luat fiinţă în 17 iunie 2015, la iniţiativa a patru tineri care nu au mai făcut politică şi care nici nu au fost membri ai altor partide: Sebastian Popescu, Cosmin Grancea, Dan Turţia şi Cristian Drăghiceanu.

În prezent, 32 de organizaţii locale, dintre care şase sunt în Bcureşti, cinci în Diaspora şi 21 în marile oraşe din ţară.

Dacă şi tu te-ai săturat de actualii politicieni şi îţi doreşti în mod real o schimbare în bine în România, nu mai sta pe margine, alătură-te echipei PNR şi fii parte a schimbării. Ajută-i să se facă cunoscuţi în toată ţara, în ciuda faptului că sunt interzişi la tv.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.