Partirul Noua Românie lansează un atac dur la actuala coaliţie de guvernare după ce luni seară, PSD i-a făcut vând pe scdări lui Tudose, forţându-l să-şi dea demisia din funcţia de Prim Ministru al României după doar şase luni de stat la Palatul Victoria.

Preşedintele Partidului Noua Românie este dezamăgit de atitudinea liderilor PSD care în doar un an de guvernare şi-au dărâmat două guverne, doar pentru faptul că prim miniştrii desemnaţi chiar de Liviu Dragnea nu au mai răspuns la comenzile lui.

„Liviu Dragnea se joacă de-a guvernarea, crezând că aşa va scăpa de problemele penale pe care le are. Constat cu amărăciune că PSD îşi bate joc de propriul electorat, dar şi de toţi românii cărora le promite lapte şi miere şi le oferă doar dezamăgiri. Nu poţi să vii cu explicaţii penibile de genul „nu am avut mână bună” în privinţa desemnării primilor doi prim miniştri şi apoi să dai vina pe nu ştiu ce personaj veninos dintr-o instituţie a statului. Păi ori nu ai avut mână bună, ori altcineva te-a pus să îi numeşti pe cei doi? Nici când e vorba de minciună Dragnea nu este consecvent. Demiterea Guvernului Tudose după doar şase luni de guvernare, denotă că această coaliţie nu este capabilă să guverneze ţara şi că cei din PSD se ţin doar de scandaluri interne. Unde sunt românii în această poveste? Unde este interesul românilor? Au cerut voturile românilor ca să guverneze. Au primit ce au cerut şi acum ne demonstrează nouă tuturor că nu sunt competenţi pentru guvernare. Sper ca această criză politică să nu se prelungească şi Preşedintele României să fie mai înţelept decât liderii PSD şi să nu speculeze electoral această criză şi să o prelungească la infinit. De suferit vom suferi noi toţi românii, din cauza iresponsabilităţii actualilor politicieni. Întrucât anticipate nu prea se poate în prezent, adresez rugăminţi liderilor politici să lase jocurile de culise şi să guverneze în interesul românilor”, a declarat Sebastian Popescu, Preşedintele PNR.

Noua Românie roagă românii să fie mai atenţi la viitoarele alegeri şi să aibă mare grijă cui dau votul lor pentru ca istoria să nu se repete la infinit.

PNR a fost înfiinţat pe 17 iunie 2015 şi este primul partid din România creat de la zero de către tineri care nu au mai fost în alte partide, fiind singurul partid care nu acceptă traseişti politici.

Poţi să devii membru PNR doar dacă ai minim 18 ani şi în ultimii 7 ani nu ai deţinut calitatea de simplu membru în alt partid.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.