PNR aniversează șapte ani de la înființare

În urmă cu șapte ani, pe 15 iunie 2015, Tribunalul București a decis înființarea Partidului Noua Românie, fondat de patru tineri care nu au mai fost în alte partide. 

De șapte ani, Noua Românie luptă pentru o schimbare în toată țara, pentru toți românii. De șapte ani, sperăm că putem fi, cei care să redea speranța românilor că se poate și în România.

Acum șapte ani, alături de Cosmin Grancea, Dan Truția și Cristian Drăghiceanu am mers la Tribunalul București pentru a fi prezenți la primul termen stabilit de instanță pentru înființarea Noua Românie. După câteva peripeții cauzate de schimbarea bruscă a sălii de judecată, am ajuns în fața judecătorului și după o ședință rapidă de doar 3 minute, a rămas în pronunțare. Verdictul a fost favorabil, a dispus înființarea PNR. Au trecut de atunci șapte ani plini de urcușuri și coborâșuri, cu multe piedici, cu multe neajunsuri, dar și cu ceva realizări care ne dau speranța că avem o șansă. O șansă de a convinge milioane de români că noi suntem alternativa la actuala clasă politică. Că Noua Românie poate aduce schimbarea mult dorită de milioane de români. Am rezistat șapte ani pentru că au existat mulți membri care au crezut în PNR și din puținul lor au susținut acest partid. Azi, la ceas aniversar, le mulțumesc pentru că au crezut în acest proiect politic și că luptă pentru o schimbare. Mi-aș dori ca românii să fie mai disponibili și mai responsabili când vine vorba de politică. Să vrea mai mult și să se implice pentru că doar așa putem face schimbarea. La mulți ani dragi colegi, membri ai Noua Românie. Să nu renunăm la vistul nostru, a declarat Sebastian Popescu, Președintele Partidului Noua Românie.

Prima Organizație Locală a PNR a fost înființată în 5 octombrie 2015, iar în prezent, Noua Românie numără 50 de Organizații Locale.

În cei șapte ani de existență, PNR a primit peste 50,000 de cereri de înscriere în partid, însă doar aproximativ 9% dintre acestea au fost și validate.

În prezent, PNR se află în plin proces de recrutare și formare a viitorilor candidați ai PNR în alegerile din anul 2024.

Dorim să oferim românilor șansa reală de a se implica în politică alături de PNR și să își asume responsabilități politice pentru a putea avea puterea legală de a schimba lucrurile în țară.

Dacă vrei să te alături echipei Noua Românie, accesează acest link și completează formularul de înscriere în PNR: https://partidulnouaromanie.ro/social/signup