Atunci când spui „iUmor”, gândul te poate duce la orice: de la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie care, nu de puţine ori, i-au lãsat pe cei trei juraţi ai emisiunii pur şi simplu fãrã replicã.

În cadrul celei de-a doua ediţii a emisunii „iUmor”, difuzatã duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au avut parte de o mulţime de surprize, iar de aici şi pânã la a-i invita pe concurenţi sã li se alãture în spectacolele lor a mai fost doar un singur pas.

Primul concurent care i-a fãcut pe juraţi sã se gândeascã serios la o colaborare, mai exact pe Delia, a fost Valentin Urse, cunoscut în întreaga lume drept Omul Vierme. Plecat din ţarã de mai bine de 20 de ani şi stabilit în Austria, Valentin şi-a dedicat mare parte din viaţã sportului de performanţã şi acrobaţiilor. În momentul în care a decis sã se retragã din sport, a ales circul, în 1981, o lume ce-l atrãgea încã de când era copil şi alãturi de care, fãcând parte din componenţa trupelor Tudoricã şi Stroici a cãlãtorit în întreaga lume. Pe juraţi i-a cucerit cu o coregrafie excepţionalã, iar Delia i-a mãrturisit cã i-ar plãcea ca un astfel de moment sã facã parte din concertele ei.

Urmãtoarea concurentã l-a fãcut pe Cheloo sã exclame: „Dacã ai un nebun, pãstreazã-l!” şi, totodatã, sã îi facã o propunere de colaborare. Carmen Belenesi le-a mãrturisit juraţilor cã a decis sã participe de dragul Deliei, pe care spune cã pur şi simplu o iubeşte, se regãseşte în ea şi în muzica ei. Le-a cântat juraţilor şi, mai apoi, i-a rugat sã îi permitã sã le şi danseze ceva. Acesta a fost momentul în care Cheloo i-a spus: „Am cãutat 20 de ani o dansatoare rubensianã pe care sã o luãm cu noi în concertele Paraziţii şi nu am gãsit. Acceptaţi invitaţia?”. Ce a rãspuns aceasta, telespectatorii vor putea afla duminicã, în cel de-al doilea episod „iUmor”, difuzat de la ora 20:00, la Antena 1.

Şi tot duminicã, telespectatorii îl vor putea cunoaşte şi pe Vraciu, concurentul ce s-a prezentat la „iUmor” cu o parodie excepţionalã dupã Cristi Minculescu. „Voiam sã mã fac popã, dar profesoara de matematicã i-a spus mamei cã e mai bine sã mã facã actor!”. La rugãmintea juriului, Vraciu a fost rând pe rând Jim Carey, Robert De Niro sau chiar Nicolae Ceauşescu. „Asta e un contract în alb, o foaie A4 goalã, scrii tu suma  şi, eventual, aduc şi bani de acasã, dar vreau sã lucrez cu tine!’, a fost propunerea de nerefuzat pe care Mihai Bendeac i-a fãcut-o Vraciului, pe numele sãu real Alexandru Arnãutu.