Te-ai gandit ca te poti bucura de toate avantajele diferitelor pilote combinate intr-un singur produs? Pilota lejera, de vara, pilota de primavara-toamna si pilota groasa, de iarna, asta iti ofera pilotele 4 anotimpuri! Te gandesti sa-ti schimbi pilota? Vrei sa profiti de un model practic, care sa-ti aduca confort si moliciune in fiecare zi? Pentru nopti placute pe tot parcursul anului, alegerea unui astfel de produs este solutia ideala.

Ce sunt pilotele 4 anotimpuri?

O pilota 4 anotimpuri este, de fapt, rezultatul asamblarii a doua pilote diferite: o pilota usoara impreuna cu o pilota groasa. Pot fi folosite separat, in functie de anotimp si dupa nevoia de confort, iar, combinandu-le, formezi o plapuma calduroasa.

Acest lucru face ca pilotele pentru 4 sezoane sa fie solutia ideala pentru a-ti satisface nevoile pe tot parcursul anului. Astfel, indiferent ca este Iarna aspra, primavara sau toamna blanda sau vara calda, ai mereu la indemana pilota potrivita!

La fel ca la asa-numitele pilote „clasice”, exista o multitudine de modele diferite si pentru acest produs. Diferentele se gasesc la:

  • Tipul de umplutura si husa pilotei;
  • Dimensiunile;
  • Greutate;
  • Tipuri de legaturi folosite pentru unirea celor doua pilote;

Patulmeu.ro ofera pilote 4 anotimpuri de diferite marimi si greutati, confectionate din microfibra moale si umplute cu puf siliconic antialergenic.

Pilote 4 anotimpuri: optiunea potrivita?

Un astfel de produs este solutia ideala pentru a evita sa te deranjezi cu mai multe plapumi diferite pentru fiecare sezon, care doar iti aglomereaza dulapurile pentru o buna parte a anului. Acest tip de pilota poate fi folosita pe tot parcursul anului prin reglarea nivelului de caldura pe care il ofera. Pilota lejera, pilota primavara-toamna sau combinatia celor doua te va face fericit in orice anotimp, indiferent de temperatura ambientala.

pilote 4 anotimpuri

Achizitionarea unei pilote 4 anotimpuri este o investitie mult mai buna decat cumpararea a doua sau trei pilote separate. In functie de modelul ales, pretul poate fi foarte avantajos comparat cu ce trebuie sa cheltuiesti pentru achizitionarea mai multor plapumi de diferite grosimi. Desi preturile variaza in functie de tipul umpluturii si a dimensiunii, este posibil sa obtii o oferta foarte buna cumparand un astfel de produs.

Pe site-ul Patulmeu.ro poti comanda diferite pilote 4 anotimpuri, asa cum este, spre exemplu, pilota Alcam, antialergenica si lavabila. Acest produs este folositor in cazul in care esti predispus la alergii, deoarece ajuta la reducerea simptomelor asociate. Disponibila in diferite marimi, umplutura este de 150gr/mp de fibra siliconata pentru prima pilota si de 250gr/mp pentru a doua.

In cazul in care doresti ceva mai calduros, ai optiunea pilotei Matlasate, care contine 200gr/mp de fibra siliconata pentru prima plapuma si 400gm/mp pentru cea de-a doua. Acest produs beneficiaza de efectul „soft touch” datorita faptului ca suprafata pilotei a fost prelucrata in asa fel incat sa fie extrem de moale la atingere.

Majoritatea modelelor disponibile pe piata sunt umplute cu puf din fibre sintetice. Aceste materiale au marele avantaj de a fi hipoalergenice, spre deosebire de materialele naturale care nu sunt compatibile cu anumite alergii.

In cele din urma, nu uita sa tii cont de nevoile pe care le ai pentru a fi sigur ca alegi pilota care iti va garanta nopti placute si somn de calitate.