Orice locuință capătă o notă aparte atunci când decorul din fiecare încăpere este realizat în mod corespunzător. Bunul gust și rafinamentul este de obicei dat de mobilierul care este întrebuințat și de aspectul estetic al acestuia. De altfel și materialul din care este confecționată fiecare piesă în parte își pune amprenta asupra imaginii de  ansamblu a încăperilor.

Este extrem de important ca holul de la intrarea în locuință să arate foarte prezentabil și să fie organizat, pentru că acest aspect are un impact mare asupra celor care intră în casă. Unii preferă un design mai simplu, iar alții unul încărcat, de aceea societatea Statisticklass se ocupă cu furnizarea diverselor tipuri de mobilier pentru hol, acestea acoperind toate gusturile și preferințele.

În funcție de ce criterii trebuie aleasă mobila pentru hol?

Fiecare încăpere are rolul ei și la fel stă situația și în cazul holului. Însă, pentru că fiecare client care dorește să colaboreze cu această companie are preferințele sale, pe www.mobiclas.com i se oferă posibilitatea de a alege. Pentru amenajarea holului se poate astfel opta fie pentru un set de garderobă, alcătuit din cele mai rafinate piese de mobilier produse în țară, fie se poate comanda cuierul Venere, ce este realizat într-un stil maiestuos.

Pentru oricare dintre posibilități, calitatea si durabilitatea pieselor de mobila hol este garantată, iar prețul la care se pot cumpăra acestea este menționat pe site (în  cazul setului de garderobă prețul este de 1177 lei).

  • Setul garderobă hol Bergamo – imaginile de pe site-ul firmei sunt numai cu titlu de prezentare și au menirea de a ajuta clienții să se orienteze spre piesa de mobilier pe care o consideră cea mai potrivită. Prețul afișat este aferent garderobei, oricare dintre celelalte articole putând fi achiziționate și în mod individual.

După preferințele personale, fiecare poate alege tipul de finisaj dorit. Această garderobă face parte din colecția Mobilă din Stejar despre care se pot afla mai multe informații accesând pagina web a companiei Statisticklass.

  • Cuierul Venere – este disponibil la cererea clientului. Acesta are un aspect estetic deosebit de frumos și reușește să completeze cu succes orice tip de hol. Design-ul clasic și modern al acestuia aduce mereu o notă de eleganță și stil locuinței în care este amplasat.

Încă de la intrare oaspeții vor simți că au intrat într-o casă primitoare și călduroasă. Indiferent că se va opta pentru un cuier confecționat din fag, frasin sau tulipier, lemnul masiv va arăta mereu extraordinar și se va combina perfect cu orice decor. Avantajul acestui tip de cuier constă în faptul că măiestria si bunul gust al acestuia va dăinui peste vreme.

De altfel, această companie furnizează mobilă și pentru bucătărie, dormitor, camera copiilor, bibliotecă sau alte camere din casă. Toate sunt realizate în condiții optime, materialul din care sunt confecționate fiind caracterizat de durabilitate, rezistență în timp și aspect estetic deosebit.

Toate piesele de mobilier disponibile pe site-ul mobiclas.com sunt potrivite atât pentru locuința proprie, cât și pentru pensiuni, hoteluri și restaurante. În funcție de specificul acestora se poate opta pentru mobilierul care se încadrează cel mai bine în încăpere și o înfrumusețează pe măsură.