Peyton List și Jacob Bertrand sunt protagoniștii celui mai nou film marca Disney Channel Original Movie “SCHIMBUL” care are premiera SÂMBĂTĂ, 18 FEBRUARIE (ora 17:35) la Disney Channel. “Schimbul” este o comedie de aventuri care îi are în centrul acțiunii pe doi adolescenți ce încearcă să anuleze un eveniment misterios în urma căruia cei doi au făcut schimb de vieți.

Ellie O’Brien (List) încearcă să-și împace pasiunea pentru gimnastica ritmică și problemele cu prietena ei cea mai bună. Între timp, colegul ei de clasă Jack Malloy (Bertrand) se străduiește să fie la înălțimea reputațiilor fraților lui, mari jucători de hochei, precum și a așteptărilor mari ale tatălui său și abordării lui mai dure. Când o discuție prin SMS despre viață cui este mai simplă ia proporții, Ellie și Jack declanșează un schimb inexplicabil de roluri. Pe măsură ce fiecare încearcă să-și dea seama cum să trăiască viața celuilalt, comicul apare când Ellie (în corpul lui Jack) învață despre legăturile dintre frați și limbajul de hochei, în vreme ce Jack (în corpul lui Ellie) trebuie să descifreze codurile fetelor și cum să se relaxeze o zi la spa. Și pentru că soarta campionatului de gimnastică ritmică și locul în echipa de hochei Varsity sunt puse la bătaie, cei doi trebuie să-și dea seama cum să se întoarcă în propriile corpuri înainte ca schimbul să devină permanent. Fiind forțați să trăiască la propriu în pielea celuilalt, cei doi capătă empatie unul pentru altul și învață lecții valoroase despre propriile vieți.

Echipa de distribuție a acestui film marca Disney Channel Original Movie o include și pe Claire Rankin în rolul mamei lui Ellie, Summer, pe Darrin Rose în rolul tatălui lui Jack, “Antrenorul” Malloy; Callan Potter și Jesse Bostick care îi interpretează pe frații lui Jack, Gunner și Stryker; Kiana Madeira în rolul lui Sassy Gaines; Eliana Jones în rolul lui Aspen Bishop; Devyn Nekoda în rolul lui Mackenzie Wick; Kolton Stewart în rolul lui Owen și James Godfrey în rolul lui Porter Gibbs.

Regia filmului “Schimbul” este semnată de Jay Karas. Scenariul a fost creat de Charlie Shahnaian (“The Redemption of Henry Myers”) și Shari Simpson (“Sweet Sweet Summertime”), având la bază volumul cu același nume scris de Megan Shull.  Echipa de producători executivi îi include pe Fernando Szew, Robyn Snyder și Gaylyn Fraiche din cadrul MarVista Entertainment; Kim Todd și Nicholas Hirst pentru Original Pictures și Sean McNamara. Ric Nish semnează în calitate de producător.