Petrică Mâțu Stoian face dezvăluiri impresionante despre mama sa

Petrică Mâțu Stoian face dezvăluiri impresionante despre mama sa
loading...

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară Petrică Mâțu Stoian își deschide inima și vorbește despre viața și familia sa în cadrul emsiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată duminică de la ora 16.30, la Antena Stars.

Artistul susține că, deși e reușit să adune foarte multe lucruri de-a lungul vieții și are o situație fianciară mai mult decât satisfăcătoare, este conștient că toate acestea sunt lcururi efemere.

”După ce te duci, nu mai contează ce ai strâns. Mama, înainte să se ducă în lumea fără dor, mi- a spus: ‘ Îmi pare rău doar de un singur lucru. Că mă despart de voi. Atât! În rest, vă rog să dați totul de pomană’. Și tot am dat. Îmi este tare drag acum când merg în sat și văd femeile îmbrăcate în hainele ei. Parcă o văd pee a peste tot”, povestește Petrică Mâțu Stoian în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Despre perioadele de cumpănă din viața sa, dar și despre credința și superstițiile sale, Petrică Mâțu Stoian vorbește pe larg duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars.

petrica matu stoian si parintii

Categorii: SHOWBIZ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<

17 + 8 =