Sambata seara, la „Bravo, ai stil! Celebrities”, telespectatorii vor fi martorii unei editii concept cu totul speciala, concurentele se vor intrece in tinute vestimentare spectaculoase si momente artistice inedite, toate acestea reunite sub tematica serii – Gipsy glam.

Gala de maine seara abunda de culoare, pe acorduri gipsy, dansurile nomade impanzesc platoul emisiunii si ii ridica de pe scaune atat pe jurati, cat si pe concurente, iar dedicatiile facute special pentru juratii emisiunii starnesc ropote de aplauze.

Show-ul fabulos pus in scena de aspirantele la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania, momentele tensionate din culisele emisiunii, discutiile in contradictoriu si nemultumirile unora dintre tinerele concurente cu privire la notele primite, dar si testimonialele la cald, ale juratilor si ale concurentelor vor fi doar cateva dintre ingredientele unui spectacol total.

„Am asteptat super mult seara aceasta de concept pentru ca <Gipsy glam> este tematica incendiara care de fiecare data ne-a adus voie buna si tinute spectaculoase din partea concurentelor. Ce au pregatit fetele, cum va reactiona juriul si cum va arata clasamentul la final ramane de vazut. Bucurati-va de spectacol, incepe Gala„, spune Ilinca Vandici.