Peste 500 de participanți au alergat la URBATLON 2017!

Peste 500 de participanți au alergat la URBATLON 2017!
loading...

Peste 500 de concurenți au participat la cea mai energizantă cursă de alergare cu obstacole a verii, în care au avut parte de o experiență inedită, plină de andrenalină și de provocări ce le-au testat limitele fizice și pofta de distracție.

La ediția a 4-a a URBATLON, participanții s-au bucurat de o cursă de alergare pe un traseu de 5 kilometri și au trecut prin 9 probe cu obstacole: Green Trail – alergare pe teren denivelat cu o serie dinamică și rapidă de întoarceri; Labirintul by eJobs – o zonă îngustă de culoare, cu slalom, urmată de o porțiune de praguri  ce trebuie sărite cât mai sprinten; Work & Fun by World Class – ateliere de fitness, cu o barieră de bag-in-box de depășit; Asaltul Arenei by MPG – ușile s-au deschis larg pentru o tură de alergare pe inelul superior al stadionului, combinată cu urcări și coborâri pe trepte, ocazie numai bună de a admira grandoarea stadionului; apoi s-a ieșit din Arenă și cursa s-a continuat cu un test de agilitate la Jump & Fun by Toortitzi, cu salturi în anvelope; Blocaj în trafic by Kiss FM – a trebuit trecut un serios blocaj pe traseu format din mai multe obstacole din paleți, ce a implicat cățărări și sărituri repetate; Piramida by URSUS – o provocare ce a constat în traversat prin tuburi sub formă de doze de bere, unde urmată de o escaladare în forță a unei construcții piramidale; apoi a urmat un nou tur de forță în stadion, în jurul gazonului, de această dată, la Run like a Champ; pe ultima sută de metri a venit momentul Follow the leader by Divertiland, probă inspirată de atmosfera de vacanță pe plajă, cu obstacole din umbrele, colace de baie și șezlonguri. Energizanta competiție s-a încheiat cu o baie de spumă răcoritoare oferită de Carousel Events și Divertiland, înainte ca fiecare să treacă zâmbind linia de Finish!

Toți concurenții care au finalizat cursa s-au bucurat de o binemeritată medalie de Finisher! Ursus a răcorit participanții și audiența cu doze de bere Ursus Cooler, iar pastele Barilla, nr. 1 în Italia, au ajutat la refacerea puterilor după această experiență solicitantă.

La super tombola, organizată cu sprijinul sponsorilor și al partenerilor RUNFEST, 9 concurenți au avut ocazia să câștige premii atractive:

  • 5 pachete cu produse alimentare eco-vegane de la CANAH – Silviu Grosu, Cristian Tănase, Ionelia Eremia, Ștefan Hacman și Mihail Alexe;
  • 1 abonament Gold de o lună la World Class – Adrian Gabriel Dudu;
  • 2 brățări MiVia Essential 350 oferite de Mio Technology – Cristian Alexandrescu și Dragoș Iacob;
  • 1 cea MiVIa 350 Run oferite de Mio Technology – Anatolie Paladi.

Au întreținut atmosfera de Sportainment cu ritmuri alerte membrii Bălașa Percussion Group. Participanții s-au bucurat și de un training special condus de Horațiu Dumitrescu, Personal Training Manager la World Class.

Rezultatele competiției pot fi găsite pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, click aici. În curând sute de poze de la URBATLON 2017 vor fi publicate în albume pe pagina Facebook RUNFEST și vă așteptăm cu likes, shares & feedback.

Ediția a IV-a a evenimentului  a fost susținută de Barilla și Canon, parteneri oficiali, de sponsorii Alka Group cu Toortitzi, Carousel Events și Divertiland, Mio Technology și MiVia™, URSUS Cooler, World Class, CANAH, iNES Group și GoldNutrition, precum ;i de Sanador, în calitate de partener medical. Partenerii evenimentului au fost Primăria Municipiului București, ALPAB, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, Vesta, Palett Trading, Delta Plus Trading, ProEnerg, ASVSU, Brigada de Voluntari, Even’thor și Asociația Club Sportiv „Zsolt Gyongyossy, educație prin Sport”.

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro