Peste 2300 de persoane și-au arătat dorința de a face parte din povestea serialului “Fructul oprit”, difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1. În doar câteva zile de la anunțul castingului, au fost primite extrem de multe solicitări, înscrierile continuând până miercuri (2 mai) pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/.

“Fructul oprit” își mărește echipa de actori și caută copii și tineri (băieți) pentru a face parte din povestea serialului. În cea de-a doua parte a zilei de 25 aprilie, a fost făcut anunțul castingului, iar de atunci până sâmbătă dimineață (28 aprilie) au fost înregistrate peste 2300 de înscrieri.

“Fructul oprit” invită la casting copii cu vârsta între 6 și 8 ani, cu ochii albaștri, dar și băieți între 17 și 21 ani, bruneți, cu ochii căprui. Cei care doresc să se alăture actorilor din producția Antenei 1 sunt rugați să se înscrie pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/ până miercuri (2 mai).

Aici, cei interesați trebuie să completeze online un formular cu datele personale, însoțit de o poză. În cazul în care ei se nu află la prima experiență în lumina reflectoarelor, pot lăsa link-ul cu prestația lor artistică.

S-au mai primit solicitări pentru castingul menționat și pe paginile virtuale ale serialului, facebook și instagram, însă pentru a fi luate în considerare, înregistrările trebuie să aibă loc pe http://casting.a1.ro/fructul-oprit/.

“Fructul oprit” își continuă povestea, în fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.