La nici o lună de la lansarea site-ului firmedecurățenie.com, peste 100 de companii care au domeniul de activitate în sfera serviciilor de curățenie, deratizare și distribuție de produse de igienă, s-au înscris pe acest portal, unic în România.

Companiile care oferă servicii de curățenie, dezinfecție, dezinsecție și deratizare, servicii de vidanjare, alpinism utilitar și distribuție de produse și utilaje de curățenie, se înscriu zilnic pe site-ul firmedecurățenie.com.

Astfel că la doar o lună de la lansare, circa 100 de companii s-au înregistrat deja pe acest site, pentru a-și spori paleta de clienți și pentru a putea fi indexați mai bine pe internet.

Site-ul, unic în România, vine atât în ajutorul românilor, al companiilor private dar și al instituțiilor publice care au nevoie de servicii de curățenie și deratizare, cât și în ajutorul companiilor care oferă aceste servicii.

Aici poți găsi laolaltă, toate firmele din domeniul curateniei si igienei,  clasificate pe localități. Astfel se scurtează timpul de căutare pe internet după firme care să îți ofere servicii de curățenie și DDD.

Toate firmele care oferă paleta de servicii de curatenie și DDD, se pot înregistra în mod GRATUIT pe acest site, accesând secțiunea ”Adaugă firmă”.

Site-ul firme-de-curăţenie.pro este structurat pe șase mari categorii, create în funcție de tipul de activitate prestat de firmă.

Secțiunile se pot accesa extrem de rapid și afișează toate firmele care s-au înscris în categoria respectivă, după cum urmează:

  1. Firme Curatenie si Salubrizare  care are cinci subdiviziuni: Curățenie civilă și menaj, Curățenie imobile birouri, Curățenie industrială, Curățenie după constructor și Servicii salubrizare și igienă publică
  1. Firme servicii DDD – servicii dezinfecție, dezinsecție și deratizare
  2. Firme servicii Deszapezire  – servicii deszăpezire
  3. Firme servivcii Vidanjare – servicii de vidanjare și desfundare canale
  4. Firme servicii Alpinism Utilitar – servicii de alpinism utilitar
  5. Distribuitori echipamente si consumabile  care patru subdiviziuni: Distribuitori detergenți și consumabile, Vânzări echipamente curățenie, Închiriere echipamente curățenie și Distribuitori produse DDD

Site-ul firmedecuratenie.com, vine ca urmare a faptului că tot mai multe companii aleg varianta externalizării serviciilor de curățenie, întrucât este cea mai eficientă metodă pentru a reduce cheltuielile cu serviciile de curățenie.

În loc să angajeze personal pentru curățenie și să plătească salarii, contribuții la stat și să verifice de fiecare dată dacă își face treaba, firmele preferă să externalizeze serviciile de curățenie.

O companie care oferă servicii de curăţenie oferă mai multă flexibilitate, servicii profesionale şi, de multe ori, o calitate mai bună la preţuri rezonabile.