Eugen Roibu şi Victor Ţăruş continuă serialul dedicat pescuitului la copcă, iar pe 8 februarie cele două gazde ale emisiunii Pescar hoinar ajung din nou la Tâncăbeşti, faimosul lac unde anul trecut au prins un somn de 65 de kg. 

Serialul partidelor de pescuit la copcă pe lacurile din apropierea capitalei continuă. În ultimele două ediţii ale emisiunii de la TVR 2, pescarii hoinari au încercat diferitele tehnici de pescuit pe vreme de iarnă pe lacurile Săruleşti, Comana, Snagov.

Chiar dacă între timp, temperaturile de peste zero grade din timpul zilei au mai luat ceva din grosimea stratului de gheaţă, săptămâna aceasta echipa emisiunii s-a aventurat pe gheaţa lacurilor de la Tâncăbeşti. Cu ce rezultate – aflăm duminică, 8 februarie, de la ora 12.00, urmărind Pescar hoinar la TVR 2 sau online, pe www.tvrplus.ro.

Pentru că singurii peşti ademeniţi de nălucile sau momelile pescarilor hoinari au fost doar cei de talie mică – bibanul, carasul, babuşca, plătica – echipa emisiunii a decis să ofere telespectatorilor TVR 2 şi o secvenţă de genul „dacă doriţi să revedeţi”.

Personajul principal este un adevărat „monstru” al Tâncăbeştilor. Vom revedea, aşadar, prieteni pescari, duminică, 8 februarie, la ora 12.00, alături de plevuşca prinsă cu multă răbdare şi scoasă din adâncul îngheţat, şi un somn de 65 de kilograme, capturat primăvara trecută, un exemplar record al lacului.